Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2010

Diumenge 22 d'agost

foto

10.00 h Concurs de tir i arrossegament. Lloc: Av. de Iecla (darrere del Poliesportiu). Organitza: Penya Surrach 2000.

10.30 h Exposició anual de modelisme naval (de 10.30 a 13.00 h). Lloc: Llotja del Peix. Organitza: Club de Modelisme Naval Benicarló Cara a la Mar.

11.30 h V Trobada de Xancuts. Lloc: Pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Colla de Xancuts Ródenas.

11.30 h Exhibició de modelisme naval (d'11.30 a 12.30 h). Lloc: Zona del Port Esportiu. Organitza: Club de Modelisme Naval Benicarló Cara a la Mar.

12.00 h Torrada de sardines. Lloc: Llotja del Peix. Col·laboren: Conselleria d'Agricultura i Pesca i Confraria de Pescadors Sant Elm. Organitza: Regidoria d'Agricultura i Pesca.

12.30 h Cercavila dels participants de la Trobada de Xancuts. Recorregut: Pl. del Ministre Marcelino Domingo, c. de Santa Teresa, c. del Segle, c. de Sant Elm, c. d'Hernán Cortés, c. de València, pl. de la Comunitat Valenciana, c. de València c. d'Hernán Cortés, pl. del Mercat, ptge. de Sant Agustí, av. de Joan Carles I, c. de Sant Joan, c. Major i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Colla de Xancuts Ródenas. Final de la inscripció gratuïta, sorteig de quadrant del Concurs

16.00 h Concurs de petanca de doblets muntats categories sèniors i dones. Inscripció: Gratuïta, fins a les 15.45 h. Lloc: Zona Club de Petanca Bolas y Bochas. Organitza: Club de Petanca Bolas y Bochas.

17.00 h Xqsilàndia, taller per a xiquets. Col·labora: Xiringuito Pepito. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya XQSI.

17.00 h V Jocs Tradicionals Infantils. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Penya els Tararots

17.00 h II Ruta Arjupera amb Xaranga. Recorregut: Recinte penyes, av. de Méndez Núñez, c. de les Moreres, pl. del Mercat Vell, c. de Sant Joan, c. de Sant Antoni, c. de Sant Blai, av. de Joan Carles I, pl. del Mercat, c. de Cristobal Colón, av. de Iecla, c. d'Hernán Cortés, av. del Marqués de Benicarló, zona d'oci del Port Esportiu, av. de Méndez Núñez i recinte de penyes. Organitza: Penya l'Arjup.

18.00 h Concentració de tricicles. S'obsequiarà els participants amb gelats. Circuit: Placeta del Bous, c. de Ferreres Bretó i Placeta dels Bous. Lloc: Placeta dels Bous. Col·labora: Abella Verge i Helados La Menorquina. Organitza: Maestrat Motor Club.

18.00 h Inauguració de l'Exposició de Bonsai. Lloc: Saló del CEIP Marqués de Benicarló. Organitza: Associació Bonsai de Benicarló.

18.30 h Animació infantil, jocs, pintacares i globoflèxia, a càrrec de Sesadis Espectáculos, SLU. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h VII Degustació de Meló de Moro. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya Masclet.

19.00 h Exposició de Bonsai (de 19.00 a 22.00 h). Lloc: Saló del CEIP Marqués de Benicarló. Organitza: Associació Bonsai de Benicarló.

19.00 h Concert extraordinari de Festes. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

19.00 h Inauguració i lliurament de premis del XXXV Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló (VIII Biennal). L'exposició romandrà oberta fins al 19 de setembre de 2010. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

20.00 h Festival de gimnàstica rítmica, funky i hip-hop, a càrrec de les alumnes del gimnàs. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Club Mabel.

21.00 h Mostreta de curtmetratges. Col·labora: Centro Óptico Eva Marín. Lloc: Pl. de Sant Joan. Organitza: Penya Mechero.

21.30 h Sopar de germanor de pa i porta, amenitzat per l'orquestra Vampirella. La Comissió de Festes s'encarrega de posar a disposició de les persones assistents taules i cadires. No es farà reserva de cadires. L'orquestra començarà a les 22.30 h. Col·labora: IFF Benicarló. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

00.30 h Concert del grup Town Folks. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

01.00 h Festa eivissenca. Tots vestits de blanc. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya els Salats.

01.00 h Festa Fanatic Group. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya XQSI.

01.30 h Dirty Dancing amb Oriol Guimerà i Daniel Gregori. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya els Amics.

01.30 h Concert del Colectivo Utiel. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

02.00 h Degustació de meló de moro alternativa. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya Masclet.

02.30 h Concert del grup Kalumnia. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

02.30 h Festa flis-flas. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya Sector Crític.

04.00 h Batalla de farina. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya els Tararots

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló