Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS

Festes Patronals 2009

El Programa Oficial de les Festes que l’Ajuntament de Benicarló dedica als seus patrons Sant Bartomeu i Santa Maria de la Mar i els Sants Màrtirs Abdó i Senén, des del dia 22 al 30 d’agost de 2009, ha estat aprovat per l’Ajuntament en Ple, en la sessió ordinària que va tindre lloc el dia 30 de juliol de 2009.

La Comissió de Festes no es fa responsable de possibles defectes produïts per agents aliens a la Comissió i agraeix la seua col·laboració. Es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que pogués sofrir tota aquella persona que, imprudentment,no estigués situada a suficient distància del lloc on són les traques, mascletà i castell de focs d’artifici durant el seu llançament. Tanmateix, es demana al públic en general que preste la seua col·laboració als membres organitzadors de les festes i que pose el màxim interès a evitar que els menors entren a l’espai reservat per a les exhibicions dels bous. L’Ajuntament de Benicarló es reserva el dret de canviar l’ordre dels actes,suprimir-los o variar-los, si les circumstàncies o el temps així ho aconsellen.

La Comissió de Festes encomia i agraeix sincerament la col·laboració prestada per les associacions esportives,culturals,artístiques i recreatives, les actuacions de les quals realcen l’esplendor de les nostres festes,així com els ajuts d’organismes oficials,entitats i particulars que han contribuït a l’organització dels distints actes que ressenya el programa.

Tanmateix,considera que la participació en les exhibicions de vaquetes suposa, indubtablement, un risc que cadascú s’imposa lliurement, per això,es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que puguen ocórrer.

Document Idioma Format Longitud Actualitzat Autor

Programa oficial

Programa oficial d'actes de les festes patronals / Programa oficial de actos de las fiestas patronales

pdf 16,59 MB 07/08/2009

josep

Creat per josep el 11/08/2009
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 12:16 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló