Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2009

Diumenge 30 d'agost

foto

09.00 h Tirada de guatles a màquina obert in memoriam Mariano Masip Ferrer. Lloc: Camp de tir de la Basseta. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert.

10.00 h Duatló cross. Campionat d'espanya de servei d'emergencies. Federat i popular. Lloc: Ermita de Sant Gregori. Organitza: Basiliscus Benicarló

10.00 h Concurs nacional caní ciutat de Benicarló. Lloc: Pl. de la Constitució (zona enjardinada). Organitza: Club Amigos del Perro.

12.00 h Mercat medieval . Pregó de final del mercat. Comiat. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

13.00 h Mercat medieval. La Dolça Esperança, malabarista. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

13.45 h Mercat medieval. Romanços i llegendes. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

17.30 h Torneig de petanca. Lloc: Davant de la platja del Morrongo. Organitza: Club de Petanca Bolas y Bochas.

17.30 h Mercat medieval. Obertura del mercat. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

18.30 h Mercat medieval. Passacarrer de la reina. Surt la reina a passejar pel seu mercat. Segur que balla amb algun dels assistents. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

19.30 h Mercat medieval. Trobes d'amor i guerra. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

19.30 h Desfilada de carrosses i batalla de confeti. Recorregut: C. del pintor Sorolla, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i c. del pintor Sorolla.

20.30 h Mercat medieval. La Dolça Esperança, malabarista. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

21.30 h Mercat medieval. A la recerca dels Templers. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

22.15 h Mercat medieval. Amors que maten (?també de vergonya). Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Traca final de festes i gran castell de focs d'artifici, a càrrec de Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, c. Major, c. de Sant Joan, c. del Crist de la Mar i escullera del Port. Organitza: Comissió de Festes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló