Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2009

Divendres 28 d'agost

foto

09.00 h Entrada de bous. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés. Recorregut: C. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplana del Port. Organitza: Comissió de Festes.

12.00 h Exhibició bous a la mar. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

13.00 h XXXVI Campionat Open de Tenis Ciutat de Benicarló. Lloc: Club de Tenis Benicarló. Organitza: Club de Tenis Benicarló.

17.00 h Exhibició bous a la mar. Ramaderia: Pedro Fumadó Amenós, el Charnego. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col-labora: Autoescuela Benicarló.

17.00 h II Torneig de Poker Hold'em Texas. Lloc: Casal de la Penya els Amics. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

17.00 h XVIII Torneig de Parxís. Lloc: Casal de la Penya Tararots. Organitza: Penya els Tararots.

17.45 h VIII Volta Peu al Terme. Modalitat volteta (15 km). Sortida: Cambra Agrària (local). Inscripcions a la Cambra Agrària els dies 25 de 18.30 h a 22.00 h i 26 i 27 d'agost d'11.00 h a 13.30 h i de 18.30 h a 22.00 h. Patrocina: Ashland Chemical, IFF Benicarló. Col-labora: Benihort, Tenda Benihort, Caixa Benicarló, Carns Ros, panaderies Sergio, Ávila, Montse, Santi i Paletes, Electronaval Mediterráneo, Oremar, Fruites i Verdures Sergio i Fruites i Verdures Quique. Organitza: Comissió de Festes i Regidoria d'Agricultura.

18.00 h Mercat medieval. Obertura del mercat. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

18.00 h II Concurs de Dominó. Lloc: Penya El Masclet. Organitza: Associació Penya Masclet Benicarló.

18.00 h Torneig de futbolí per parelles. Lloc: Casal de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític.

18.30 h Teatre infantil, Un home en un país de ninos. Lloc: Placeta dels Bous. Organitza: Comissió de Festes. Patrocina: Caixa Benicarló.

18.30 h V Jocs Infantils. Lloc: Recinte de Penyes, casal de la Penya Mechero. Organitza: Penya Mechero.

19.00 h Mercat medieval. Pregó d'obertura del mercat. Benvinguda. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

20.00 h Mercat medieval. La Dolça Esperança, malabarista. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

20.00 h Ball popular. Lloc: Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

20.00 h Concert a càrrec del Cord Da Capo Benicarló amb la participació de l'orquestra de cambra Moma. En finalitzar el concert hi haurà una exposició audiovisual. Lloc: MUCBE. Organitza: Cor da Capo.

20.30 h Traca infantil. Lloc: Pg. de Ferreres Bretó. Organitza: Comissió de Festes.

21.00 h Mercat medieval. Romanços i llegendes. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

21.30 h Cercavila i exhibició de fanalets de meló de moro. Acompanyament a càrrec de la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló, la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Colla Xancuts M. Ródenas de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pl. de Sant Bartomeu, c. del Pubill, c. de Sant Jaume, c. de Sant Joan, c. Ample, c. de Santa Llúcia, c. de la Mare de Déu del Carme i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

22.15 h Mercat medieval. Amors que maten (?també de vergonya). Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

22.30 h Carretilla embolada. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

22.30 h Gran concert dels grups Aluminosis, Comal cool, Focusin. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya l'Arjup, Penya els Salats i Penya XQSI.

22.30 h Nit de revista amb l'espectacle Latino. Entrada: 5 ¤. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Bou embolat. Ramaderia: Armando Beltrán Colom. Embolada popular. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

00.00 h Nit dels xics. Lloc: Casal de la Penya. Organitza: Penya XQSI.

01.00 h Bou embolat. Ramaderia: Pedro Fumadó Amenós, el Charnego. Embolada popular. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

01.00 h Festa luminiscen. Lloc: Penya els Salats. Organitza: Penya els Salats.

01.00 h III Festa del Semàfor. Lloc: Casal de la Penya Tararots. Organitza: Penya els Tararots.

01.00 h New style a càrrec de DJ Olaya, Dj Willy i Dj Tony-o, amb xupímetres durant tota la nit. Lloc: Casal de la Penya el Cabasset. Organitza: Penya el Cabasset.

01.02 h V Flower Power. Es premiarà la millor disfressa hippy. Lloc: Casal de la Penya l'Arjup. Organitza: Penya l'Arjup.

01.30 h VIII Pedra, Paper, Tisora. Lloc: Casal de la Penya Mechero. Organitza: Penya Mechero.

01.30 h V Revival Disco Sótano, amb Dj Pasies. Lloc: Casal de la Penya els Amics. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

01.30 h Festa Pub People. Lloc: Casal de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític.

01.30 h Bou embolat. Ramaderia: Ramon Angel Marín Cervera. Embolada popular. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

01.30h Paquets humits. Lloc: Penya els Salats. Organitza: Penya els Salats.

02.00 h Festa pachanga remember. Lloc: Casal de la Penya el Masclet. Organitza: Associació Penya Masclet Benicarló.

02.00 h I Campionat Internacional de Tolding. Final. Lloc: Casal de la Penya el Cabasset. Organitza: Penya el Cabasset.

02.15 h Bou embolat. Ramaderia: Colom Martín. Embolada popular. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

02.30 h VI Platerets Tets Tets. Lloc: Casal de la Penya Mechero. Organitza: Penya Mechero.

04.00 h Festa flis-flas. Lloc: Casal de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/11/2018 13:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló