Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2009

Dijous 27 d'agost

foto

09.00 h Entrada de bous. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés. Recorregut: C. del Crist de la Mar, av. del Marqués de

09.00 h Entrada de bous. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés. Recorregut: C. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplana del Port. Organitza: Comissió de Festes.

09.00 h Campionat de partides ràpides ciutat de Benicarló. Lloc: Club Ajedrez Benicarló. Organitza: Club Ajedrez Benicarló.

11.00 h LXIV Exposició de Productes del Camp i Eines i Aparells de Treball del Camp (fins a les 13.30 h i de 18.30 h a

12.00 h Inflables d'Animatium. Lloc: Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Comissió de Festes.

12.00 h Exhibició bous a la mar. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

13.00 h XXXVI Campionat Open de Tenis Ciutat de Benicarló. Lloc: Club de Tenis Benicarló. Organitza: Club de Tenis Benicarló.

17.00 h II Bowling Meló de Moro. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya els Salats. Col-labora: Frudex i Bowling S-Trick.

17.00 h Exhibició de bous a la mar. Ramaderia: Ismael García Hidalgo, el Paiportero. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col-labora: Bar Caps de Família.

17.00 h Comerç al carrer. Fins a les 24.00 h. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Regidoria de Comerç i Mercats. Col-labora: Unió de Comerços de Benicarló.

17.00 h Exhibició de pintura. Lloc: C. de Sant Gener, núm. 38. Organitza: Associació Benicarló Art.

17.30 h II Batalla de Meló de Moro. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya els Salats.

18.00 h Gravació de la tertúlia de Tele7. Lloc: Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Comissió de Festes.

18.30 h IX Festa de la Mascota. Lloc: Pl. del Mercat. Organitza: Penya Mechero.

18.30 h II Batalla de Merenga. Lloc: Pl. de l'Auditori. Organitza: Penya Masclet Benicarló.

18.32 h III Concurs de Panxades. Elecció de Mr. Panxa Banyà. Lloc: Esplanada del Port, recinte de bous. Organitza: Penya l'Arjup.

20.00 h Concert de jotes. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Centro Aragonés de Benicarló.

20.00 h Ball popular. Lloc: Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

20.30 h Cercavila de les feres de l'Estel amb els gegants de l'Assoc. de Gegants i Cabuts de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pl. de Sant Bartomeu, c. Major, c. de la Mare de Déu del Roser, c. de la Rabosa, c. d'Olivella, c. del Riu, c. de la Mare de Déu del Mar, c. del Rei en Jaume, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. de Sant Antoni, c. de Sant Joaquim, pl. de Sant Bartomeu i Ajuntament. Organitza: Assoc. Gegants i Cabuts de Benicarló i Assoc. l'Estel del Collet.

21.30 h Exhibició de rock acrobàtic. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Club Madison.

22.00 h). Lloc: Baixos de la Cambra Agrària Local. Organitza: Regidoria d'Agricultura. Patrocina Onada Edicions. Col-labora Fundació Caixa Benicarló

22.00 h IV Campionat Intergalàctic del Carril del Barril. Lloc: Casal de la Penya XQSI. Organitza: Penya XQSI.

22.30 h House Summer Festival, amb els DJ residents David Uris, Cristian Jürgen i Juan Carlos Vilanova, i els DJ invitats de Flaix FM, Marçal Ventura, Sergi Domene, Jordi Veliz, Álex de Guirior i Miguel i Ernest, acompanyats pels Sorus Dancers, dins del Tour CS Festival 2009. A més, cantants d'OT, ballarins de Fama, participants de GH, etc. i gravació per Tele7 per a la posterior emissió, més informació a www.housesummer.com. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes. Col-labora: Ajuntament de Benicarló i Comissió de Festes.

22.30 h Correfoc de la Falla Els Cremats. Recorregut: Encreuament c. d'Alcalà i av. del Maestrat, av. del Maestrat, c. de Sant Isidre, c. de la Victòria, c. d'Alcalà, pg. de Ferreres Bretó i pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h XVIII Cantada d'Havaneres amb el grup Penjats de l'ham. A la mitja part es repartirà el tradicional cremadet a tots els assistents. Lloc: Platja del Morrongo. Organitza: Comissió de Festes.

00.00 h Nit dels gallumbos, amb diferents modalitats de premis i xupitos a tots els casals per a tots els participants. Lloc: Recinte de Penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

00.30 h II Nit del Meló de Moro. Casal de la Penya Els Salats Organitza: Penya els Salats.

00.30 h Premi al gallumbo més cutre. Lloc: Penya Masclet. Organitza: Associació Penya Masclet Benicarló.

00.30 h I Serdo a l'Aigua. Premi al gallumbo més punki. Lloc: Casal de la Penya Mechero. Organitza: Penya Mechero.

00.30 h Gran festa sounday, per DJ Abel Moya, Dj Willy Gerico i DjTony-o. Premi al gallumbo més cenyit. Lloc: Casal de la Penya el Cabasset. Organitza: Penya el Cabasset.

01.00 h Premi al gallumbo més original. Lloc: Penya els Salats. Organitza: Penya els Salats.

01.00 h Festa de Sant Fermí. Lloc: Casal de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític.

01.03 h PLAF 2009, V Penya l'Arjup Festival, música electrònica i alternativa. Premi al gallumbo més curt. Lloc: Casal de la Penya l'Arjup. Organitza: Penya l'Arjup.

01.30 h Festa eivissenca white sensation. Premi al gallumbo més blanc. Lloc: Casal de la Penya XQSI. Organitza: Penya XQSI.

01.30 h Cada ovella amb la seua parella. Lloc: Casal de la Penya els Amics. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

02.00 h Premi al biquini més curt. Es premiarà totes les participants. Lloc: Penya els Salats. Organitza: Penya els Salats.

03.00 h Festa retrospective, amb els millors temes des del 2000. Premi al gallumbo més florejat. Lloc: Casal de la Penya els Amics. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

03.30 h Festa flis-flas. Premi al gallumbo més tacat. Lloc: Casal de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític.

04.00 h IV Festa de l'Espuma. Premi al gallumbo més banyat. Lloc: Casal de la Penya Tararots. Organitza: Penya els Tararots.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/11/2018 14:36 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló