Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2009

Dimecres 26 d'agost

foto

09.00 h Entrada de bous. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés. Recorregut: C. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplana del Port. Organitza: Comissió de Festes.

11.00 h LXIV Exposició de Productes del Camp i Eines i Aparells de Treball del Camp (fins a les 13.30 h i de 18.30 h a 22.00 h). Lloc: Baixos de la Cambra Agrària Local. Organitza: Regidoria d'Agricultura. Patrocina: Onada Edicions. Col-labora:Fundació Caixa Benicarló

12.00 h Exhibició de bous a la mar. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

13.00 h XXXVI Campionat Open de Tenis Ciutat de Benicarló. Lloc: Club de Tenis Benicarló. Organitza: Club de Tenis Benicarló.

17.00 h Exhibició de bous a la mar. Ramaderia: Ramón Ángel Marín Cevera. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col-labora: Pizzeria Trevi.

18.00 h Parc infantil amb inflables. Lloc: Placeta dels Bous. Organitza: Comissió de Festes.

18.00 h Concurs de pesca juvenil, infantil, aleví i dames. Lloc: Escullera del Port. Organitza: Club de Pesca Esportiva El Mero.

19.00 h Gran xocolatada infantil i concurs de dibuix. Lloc: Placeta dels Bous. Organitza: Comissió de Festes. Col-labora: Restaurant El Cortijo, Panaderia Sergio i Llibreria i papereria Mulet.

19.00 h Entrega de premis del II Concurs d'Aparadors Penya els Tararots. Lloc: Pl. de la Constitució, recinte del comerç al carrer. Organitza: Penya els Tararots.

20.00 h Ball popular. Lloc: Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

21.00 h Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i dames de les entitats. Acompanyarà la Banda de Música Ciutat de Benicarló i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Rams a càrrec de floristeria Feliu. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferran, pl. de la Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar i pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Gala ball en homenatge a les dames de les entitats locals. Actuació de la orquestra Stradivarius. Durant l'acte es retrà homenatge a la Persona Destacada en l'Àmbit Cultural 2009, el Sr. Francisco Arnau Escura; a la Millor Esportista 2008, la Sra. Inés Domingo Ortí del Club Mabel Benicarló; a la Millor Trajectòria Esportiva, el Sr. Pablo Martínez Ruiz del Club d'Atletisme Baix Mestrat; i a l'Entitat Destacada en l'Àmbit de l'Acció Social 2009, l'associació Mans Unides. Arranjaments florals a càrrec de floristeria Vanessa. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

23.26 h V Mira Quién Canta. Concurs de karaoke show & song. Lloc: Casal de la Penya l'Arjup. Organitza: Penya l'Arjup.

00.00 h Ball popular amb l'actuació d'un duo musical. Lloc: Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Comissió de Festes.

01.00h Xupitos color party. Lloc: Casal de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític.

01.00 h Festa ándale amb xupitos típics mexicans. Lloc: Casal de la penya el Cabasset. Organitza: Penya el Cabasset.

01.30 h I Nit Anticrisi. Lloc: Casal de la Penya els Salats. Organitza: Penya els Salats.

02.30 h Festa luminisce. Lloc: Penya els Salats. Organitza: Penya els Salats.

02.41 h III Nit del Torico. Lloc: Casal de la Penya l'Arjup. Organitza: Penya l'Arjup.

05.00 h Festa flis-flas. Lloc: Casal de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 15/02/2019 14:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló