Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2009

Dissabte 22 d'agost

foto

08.00h Muntatge de cadafals. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes.

10.30h Exposició de maquetes. Fins a les 13.30 h. Lloc: Llotja del Peix. Organitza: Club de Modelisme Naval de Benicarló Cara a la Mar.

12.00h Campanes al vol. Organitza: Comissió de Festes.

12.30h Tradicional concentració penyera. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

13.00h Cercavila penyera acompanyada per la xaranga El caballo la mató. Recorregut: Recinte de penyes, c. de Méndez Núñez, c. de les Moreres, av. de Joan Carles I, c. de Ferreres Bretó i pl. de l'Ajuntament. Organitza: Coordinadora de Penyes.

13.15h Traca que recorrerà els carrers de la volta i ramell de focs a càrrec de Pirotècnia Tomás de Benicarló. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

13.30h Crida. Llançament del coet anunciador de les Festes, remat de coets i campanes al vol. Lloc: Ajuntament de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes.

13.30 h Aniversari 10+5 Penya Salats, font artificial. Lloc: Pl. de l'Ajuntament. Organitza: Penya els Salats. Col-labora: Caixa Benicarló.

13.30 h Competició de petanca. Lloc: Davant de la platja del Morrongo. Organitza: Club de Petanca Bolas y Bochas.

13.31 h XIII Pilotasso. Lloc: Balcó de l'Ajuntament. Organitza: Penya l'Arjup. Col-labora: UMA.

13.45 h Clàssica batalla d'espuma. Lloc: Pl. del Mercat. Organitza: Coordinadora de Penyes.

14.30 h VI Batalla d'Aigua. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya XQSI.

15.00 h XV Degustació de Paella Gegant. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

16.00 h Tir al plat en fosa universal. Lloc: Camp de tir de la Basseta. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert.

16.00 h Tir i arrossegament. Lloc: Darrere del Poliesportiu. Organitza: Penya Surrach 2000.

17.00 h Exposició de maquetes. Fins a les 20.00 h. Lloc: Llotja del Peix. Organitza: Club de Modelisme Naval de Benicarló Cara a la Mar.

17.00 h II Quedada SalTuning. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya els Salats.

18.30 h Exposició de quadres. Fins al dia 30, en horari de 18.30 h a 21.00 h. Lloc: Caixa Rural de Benicarló. Organitza: Associació Benicarló Art.

19.00 h Fira d'artesania. Amb activitats infantils i tallers. Fins a les 24.00 h. Lloc: C. de Sant Joan, c. de Sant Joaquim, c. de Sant Antoni, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. de la Mare de Déu dels Dolors i c. de Sant Jaume. Organitza: Comissió de Festes. Patrocina: Caixa Benicarló.

19.00 h Actuació del quartet de corda Juvenalia. Lloc: Pg. de Ferreres Bretó. Organitza: Comissió de Festes.

20.00h Arribada amb carruatges de cavalls de les dames de la Cort d'Honor de la Reina de Festes 2009 i Dulcinea 2009. Lloc: Ajuntament de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes.

20.45 h Arribada amb carruatges de cavalls de la Reina de Festes 2009. Lloc: Ajuntament de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes.

21.30 h Cercavila amb la Reina de les festes, Dulcinea i Cort d'Honor. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de César Cataldo, c. de València i Auditori. Organitza: Comissió de Festes.

21.30 h Exaltació de la Reina de les Festes, Dulcinea i Cort d'Honor. Acompanyaran la cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló. Lliurament del Premi de Poesia Flor Natural a la Sra. Guillermina Arnau Tomàs per l'obra, Era a poqueta nit. Pregó de les Festes Patronals a càrrec del Sr Juan Manuel Torres Segarra. Juan Manuel Torres Segarra neix a Benicarló al carrer de Sant Antoni l'any 1962. Es llicencia en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de València i més tard en Psicologia per la Universitat Jaume I de Castelló. Cursa també estudis de teràpia de família i de parella a l'Institut KINE de Barcelona. És membre de l'Institut de Psicologia Evolutiva Defectiva de Tarragona. És membre també del jurat del Guardó Accord a la Qualitat Social empresarial de la Cambra de Comerç de Castelló. Ha participat en nombrosos congressos i ha impartit conferències i cursos sobre discapacitat, integració social, família, malaltia mental, etc... També ha col-laborat en molts projectes europeus d'acció social i l'any 1.990 va ser rebut a la seu de la UNESCO a París. La seua convicció en el poder social de la nostra ciutat l'ha fet des de sempre col-laborador amb entitats com Afanias, Mans Unides, Càritas, etc. A més, és membre des de la seua creació del Consell Municipal de Benestar Social. Des de 1988, és director del Centre Ocupacional Ivadis-El Maestrat i actualment és també el jutge de pau de Benicarló. Assistència d'etiqueta. Arranjaments florals a càrrec de floristeria La Orquídea.

23.15 h Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i dames infantils. Acompanyarà la Colla de Dolçainers de Benicarló. Rams a càrrec de floristeria La Orquídea. Recorregut: C. de Valéncia, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferran, pl. de la Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar i pista del Pavelló Poliesportiu.

00.00 h Ball popular amb l'actuació d'un duo musical. Lloc: Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Comissió de Festes.

00.30 h Nit del Certamen. Ball de gala amb l'actuació de l'orquestra Golden. Assistència d'etiqueta. Detalls florals a càrrec de floristeria Vanessa. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

01.00 h Festa tecnominimal a càrrec de Charly Dj i Dj KST. Lloc: Casal de la Penya el Cabasset. Organitza: Penya el Cabasset.

01.00 h Festa XQSI «La finestra per la casa». Lloc: Casal de la Penya XQSI Organitza: Penya XQSI.

01.00 h Llançament del coet anunciador d'obertura de les penyes, en finalitzar el ball inaugural del Certamen. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

01.00 h Nit expression tuning. Lloc: Casal de la Penya els Salats. Organitza: Penya els Salats.

01.30 h Festa purple party,còctel afrodisíac per a tots. Lloc: Casal de la Penya els Amics. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

02.00 h I Campionat Internacional de Tolding. Primera ronda. Lloc: Casal de la penya el Cabasset. Organitza: Penya el Cabasset.

02.00 h Festa luminiscen. Lloc: Penya els Salats. Organitza: Penya els Salats.

02.00 h Festa flis-flas. Lloc: Casal de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític.

03.38 h IV Concurs de Crits Aureliooooo. Bases i inscripcions a www.penyalarjup.com. Lloc: Casal de la Penya l'Arjup. Organitza: Penya l'Arjup.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 13:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló