Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2007

Dissabte 25 d'agost

09.00 h Entrada de bous. Ramaderia: Germán Vidal. Recorregut: C. del Crist de la Mar, av.del Marqués de Benicarló i esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes i Comissió de Bous.

10.00 h XXXIV Obert de Tenis Ciutat de Benicarló. De 10.00 h a 19.00 h. Lloc: Pistes del Club de Tenis. Organitza: Club Tenis Benicarló.

10.00 h Netweekend.org 2007. Connexió gratuïta a Internet en horari de 9.00h a 22.00h. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

11.30 h Inauguració del Mercat del Renaixement i Segle d?Or amb l'espectacle Las Hilanderas. L'activitat al campament serà constant i es recrearà la vida castrense de l'època dins d'un campament, realitzant activitats de mostra d'armes,salves de canons, cercaviles, maniobres d'estendards i banderes, entrenaments i tallers participatius d'esgrima renaixentista. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu.Organitza: Comissió de Festes.

12.30 h Espectacle de Bufoneries.Dos bufons expulsats de la Cort demostren les seues habilitats fora del Palau. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic.Organitza: Comissió de Festes.

13.00 h Tir amb arc (participatiu). Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic.Organitza: Comissió de Festes.

13.30 h Representació de diversos fragments de l'obra de Calderón El gran teatre del món. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic. Organitza: Comissió de Festes.

14.00 h Exhibició de falconeria. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h VI Regata Ciutat de Benicarló. Lloc: Port Esportiu. Organitza: Club de Vela Benicarló.

16.00 h Bous a la mar.Ramaderia:Gregorio Jesús. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes i Comissió de Bous.

16.00 h Tirada nacional al plat (25 plats).Lloc: Camp de Tir la Basseta. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert.

17.00 h Jornada de portes obertes a l'estudi de pintura de J. J.Fontanet. Lloc: C.de Sant Gener. Organitza: Associació Benicarló Art i Regidoria de Turisme de Benicarló.

17.30 h Batalla d'aigua Lloc: Pl.de la Constitució.Organitza: Penya XQSI.

17.30 h Cercavila amb la Reina,Dulcinea i Cort d'Honor,dames de les entitats i autoritats, acompanyades per la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pg.de Ferreres Bretó, av.de Joan Carles I, c.de Sant Joan,pg.de Febrer i Soriano,c.de Mossèn Lajunta, c.de Cabanes i Parròquia de Santa Maria.Rams a càrrec de la floristeria Jardines i Riegos J. F.Adell.

18.00 h Missa i ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar. Cants a càrrec del Cor Parroquial, dirigit pel Sr. Antonio Redorat. Lloc: Parròquia de Santa Maria.

18.00 h Representació de la comèdia Rinconete y Cortadillo, inspirada en l'obra de Miguel de Cervantes. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic. Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h Exposició "La Salle en el mundo". Lloc: Hogar La Salle, c. del Dr.Ferrer,33. Organitza: Associació d'Exalumnos de la Salle de Benicarló.

19.00 h XXIX Cross de Festes. Lloc: C.de Ferreres Bretó i pl.de la Constitució. Organitza: Club d'Atletisme Grupo Poblet Baix Maestrat.

19.30 h Exhibició de falconeria. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic.Organitza: Comissió de Festes.

19.30 h Festival folklòric aragonès. Lloc: Pl.de la Constitució. Organitza: Centro Aragonés de Benicarló.

20.00 h XXII Milla Urbana. Lloc: C.de Ferreres Bretó. Organitza: Club d'Atletisme Grupo Poblet Baix Maestrat.

20.30 h Tir amb arc (participatiu). Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic. Organitza: Comissió de Festes

21.00 h Teatre de carrer Los cómicos de la legua. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic. Organitza: Comissió de Festes

21.30 h Festival folklòric andalús amb l'actuació del Balet Flamenco Duende, i el quadre de ball de la Casa de Andalucía de Benicarló.Lloc: Pl.de la Constitució. Organitza: Casa de Andalucía.

22.00 h Espectacle de malabars i foc Y sin embargo se mueve. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Espectacle màgic i nocturn basat en la novel·la La Celestina de Fernando de Rojas. Lloc: Pl.de Sant Bertomeu i carrers del casc antic. Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Festival Pop Tour,amb l'actuació dels grups Las Nuevas Amistades de Alberto Comesaña,Los Refrescos,Tennessee, El Norte i Los 3 Temores. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió Festes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 15:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló