Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2007

Divendres 24 d'agost

09.00 h Un pocket de GP, II Gran Campionat de Minimotos. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Penya l'Arjup.

10.00 h XXXIV Obert de Tenis Ciutat de Benicarló. Fins al dia 25 de 10.00 h a 19.00 h.Lloc: Pistes del Club de Tenis. Organitza: Club Tenis Benicarló.

10.00 h Netweekend.org 2007. Conexió gratuïta a Internet en horari de 9.00h a 22.00h. Lloc: Pista amera del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

11.00 h Missa concelebrada. Presidida pel mossèn Carlos Luis García Talarn, rector de Sant Bartomeu. Acompanyaran els cants el Cor Parroquial Sant Bartomeu dirigit per Antonio Redorat. El Club Colombòfil Missatger realitzarà una solta de coloms. Tot seguit, processó dels Sants Patrons Sant Bartomeu i Sants Màrtirs Abdó i Senén, presidida per la Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i autoritats, acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers, la Banda de Música Ciutat de Benicarló i l'Escola de Danses Renaixença. Recorregut: Pl.de Sant Bartomeu,pg.de Ferreres Bretó, pl.de la Constitució, av.de Joan Carles I, pl.del Mercat Vell, c. del Rei en Jaume, c. d'Olivella, c.de la Mare de Déu del Carme, c.de Sant Francesc i pl.de Sant Bartomeu.Arranjaments florals a càrrec de Floristeria Vanesa.

13.00 h Visita al Centre Geriàtric per part de la Reina, Dulcinea, Cort d'Honor i autoritats.

14.00 h Gran mascletà a la pl.de la Constitució a càrrec de Pirotecnia Tomás de Benicarló. Organitza: Comissió Festes.

16.30 h Partit de futbol UD Benicarló "B". Lloc: Camp Municipal. Organitza: Unió Esportiva Benicarló.

17.00 h II Campionat de Play Station (Pro Evolution Soccer 6). Lloc: Bar Friends Benicarló. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

17.00 h Orxatà. Lloc: C.de Sant Joan. Organitza: Penya Sector Crític.

18.00 h Cóc amb tomata. Lloc: Pl.de Sant Joan. Organitza: Penya els Salats.

18:30 h Partit de futbol UD Benicarló "A". Lloc: Camp Municipal Organitza: Unió Esportiva Benicarló.

19.00 h XVI Fira Aternativa.Lloc: Pl. de l' Emperador Carles I.Aquesta fira romandrà oberta fins el dia 24 d'agost, de 19.00 h a 01.00 h. Organitza: Comissió Festes.

19.00 h V Concentració de Motos i Tricicles Infantils. Per a xiquets d'1 a 13 anys, els tricicles i les motos poden ser de gasolina, elèctrics i de pedals.No s'admetran bicicletes. Recorregut: Pl. dels Bous, c.de Joan Carles I, pl. del Mercat Vell,c.del Rei en Jaume, c. del Pilar, c.Major i pl.de Sant Bartomeu. Organitza: Maestrat Motor Club Benicarló.

19.00 h Actuació del grup d'almogàvers mecenaris medievals aragonesos Lurte. Recorregut: Pl.de la Constitució, pg.de Ferreres Bretó, c. Major,c.de Sant Joan, av. de Joan Carles I, c. del Rei en Jaume I, c.de Santa Maria del Mar, c. del Riu, av. de Méndez Núñez i pl.de l'Emperador Carles I. Organitza: Comissió Festes.

20.00 h Revetlla popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

20.00 h Concert de Coral Japonesa. Lloc: Auditori municipal. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

21.00 h Sopar de germanor de pa i porta de la Comissió de Bous. Lloc: Esplanada del port. La Comissió de Festes s'encarregarà de posar a disposició del públic assistent taules i cadires. No es repartirà beguda.No es farà reserva de cadires. Organitza: Comissió Festes i Comissió de Bous.

22.00 h Cercavila de danses i dansada popular. Recorregut: Pl.de Sant Bartomeu, c.del Pubill, c.de Sant Jaume, c.de Sant Joan, c.Major i pl.de Sant Bartomeu. Organitza: Escola de Danses Renaixença.

22.00 h Concurs de petanca. Lloc: Camps del Barranquet. Organitza: Club Petanca Benicarló.

22.00 h Correfoc de la Falla els Cremats. Recorregut: Pl. l'Ajuntament, c. d'Alcalà de Xivert,c.de Sant Benet, c.de Sant Silvestre, c.de Sant Martí, c.de Sant Gener,c. del Doctor Ferrer, av.de Jacinto Benavente i arribada a la pl. de la Constitució. Organitza: Comissió Festes.

23.00 h XVII Cantada d'Havaneres amb el grup Alta Mar.A la mitja part es repartirà el tradicional cremadet a tots els assistents. Lloc: Platja del Morrongo. Organitza: Comissió Festes. Patrocina: Bancaixa.Fundació Caixa Castelló.

23.30 h Concert de Pepet i Marieta. Lloc: Pl.de la Constitució. Organitza: Penya Masclet.

00.00 h Festa mexicana. Lloc: Casal de la penya. Organitza: Penya KeRule.

00.00 h I Concurs d'Emboladors (s'embolaran 5 bous).Lloc: Explanada del Port. Organitza: Penya Caduferos i Comissió Festes. Col·labora: Penya Caduferos.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 12:16 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló