Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2007

Dimecres 22 d'agost

09.00 h Entrada de bous. Ramaderia: Fernando Mansilla Belles de Torreblanca. Recorregut: C. del Crist de la Mar, av.del Marqués de Benicarló i esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes i Comissió de Bous.

10.00 h XXXIV Obert de Tenis Ciutat de Benicarló. Fins al dia 25 de 10.00 h a 19.00 h. Lloc: Pistes del Club de Tenis. Organitza: Club Tenis Benicarló.

10.00 h LXII Exposició de Productes del Camp i Eines i Aparells de Treball al Camp Antics. Aquesta exposició romandrà oberta fins al dia 22, de 10.00 h a 20.00 h. Lloc: Baixos de la Cambra Agrària Local. Organitza: Consell Agrari Municipal i Regidoria d'Agricultura de Benicarló.

16.00 h Bous a la mar.Ramaderia: Carlos Orient. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes i Comissió de Bous.

16.30 h Concurs de guinyot. Lloc: Casal de la penya. Organitza: Penya els Tararots.

17.00 h Pintura en directe.Lloc: Pl.de la Constitució. Organitza: Associació Benicarló Art.

17.00 h I Campionat de Pòquer Penya els Amics. Lloc: Casal de la penya. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

17.30 h VI Festa Mascota. Lloc: Porta principal del Mercat. Organitza: Penya Mechero.

18.00 h Inauguració de la XVI Fira Aternativa. Lloc: Pl. de l'Emperador Carles I.Aquesta fira romandrà oberta fins al dia 24 d'agost, de 19.00 h a 01.00 h. Organitza: Comissió de Festes.

18.00 h Inauguració del Netweekend.org 2007. Lugar: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

18.00 h Inauguració del parc infantil La mar de jocs (fins a les 21.00 h), amb activitats esportives, tallers, berenar popular, cercaviles, ball i traca fi de festa. Lloc: Pl.de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes. Patrocina: IFF Benicarló, S.A.

20.00 h Revetlla popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

20.30 h Cercavila a càrrec de la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: C.de Cabanes,c.de Mossèn Lajunta, pg.de Febrer i Soriano,c.de Sant Joan,av.de Joan Carles I i pg.de Ferreres Bretó.

21.30 h Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i dames de les entitats. Acompanyarà la Banda de Música Ciutat de Benicarló i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó,av.de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. del Dr.Ferran, pl.de la Mare Molas, av.de Catalunya, c.de Manuel Alvar i pista anexa del Pavelló Poliesportiu. Rams a càrrec de la Floristería la Orquidea i Floristeria Vanesa.

23.00 h Gala-Ball en homenatge a les dames de les entitats locals. Actuació de les orquestres La Nave i Montesblancos.Durant l'acte es retrà homenatge a la Persona Destacada en l'Àmbit Cultural,el Sr. Josep Espiell Saleta. Millor Esportista 2007, la Sra. Susana Del Olmo Cerdá. Persona Destacada en l'Àmbit Esportiu, el Sr. Manolo Llorach Neri. Associació Destacada en Serveis Socials, Club de la Tercera .Lloc: Pista annexa Pavelló Poliesportiu. Arranjaments florals a càrrec de la Floristería la Orquidea i Floristeria Vanessa. Organitza: Comissió de Festes.

00.00 h Ball popular.Lloc: Pl.dels Mestres del Temple. Organitza: Comissió de Festes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló