Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2007

Dissabte 18 d'agost

08.00 h Bastiment de cadafals a l'esplanada del Port.

09.30 h II Tirada Nacional de Recorreguts de Caça in memoriam Elias Tena Hinojo (75 plats). Lloc: Camp de Tir "La Basseta". Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert.

10.00 h XVI Exposició Fotogràfica Ciutat de Benicarló. Lloc: MUCBE. Organitza: Enfoque,Agrupació Fotogràfica de Benicarló.

10.00 h XVI Marató Fotogràfica Ciutat de Benicarló. Lliurament de rodets de 9.00h a 12.00 h. Fins al dia 24. Lloc: Pl.de Sant Bartomeu. Organitza: Enfoque,Agrupació Fotogràfica de Benicarló.

11.00 h II Exposició de Modelisme Naval. Aquesta exposició romandrà oberta fins el dia 20 en horari d'11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.30 h. Lloc: Llotja del Peix. Organitza: Confraria de Pescadors Sant Elm.

12.00 h Campanes al vol.

13.00 h Cercavila a càrrec de la xaranga Vi Dolcet i Cubarritme. Recorregut: Recinte de penyes, av.de Méndez Núñez, pl.de la Mare Molas, c.de les Moreres, pl.del Mercat Vell, av.de Joan Carles I, pg.de Ferreres Bretó i Ajuntament.

13.30 h Crida. Llançament del coet anunciador de les festes; remat de coets i campanes al vol.

13.45 h Clàssica batalla d'espuma. Lloc: Pl. del Mercat Municipal. Organitza: Coordinadora de Penyes.

13.45 h Cercavila amb la xaranga Vi Dolcet i Cubarritme. Recorregut: Pg.de Ferreres Bretó, pl.de la Constitució, c.de Pius XII, c. d'Hernán Cortés, av.de Iecla, c. del Crist de la Mar, av.de Joan Carles I, pg.de Ferreres Bretó i Ajuntament. Col·labora: Coordinadora de Penyes.

16.00 h Carrera de Moto Cross. Lloc: Circuit Moto Cross Camí dels Moliners. Organitza: Moto Club Benicarló.

16.00 h Concurs de tir i arrossegament al tirasset fins a les 21.00 h. Lloc: Terrenys adjacents av.de Méndez Núñez

(darrere del Poliesportiu). Organitza: Penya Surrach 2000.

17.00 h Concurs de petanca.Lloc: Camps del Barranquet. Organitza: Club Petanca Benicarló.

17.00 h II Exposició de Modelisme Naval.Aquesta exposició romandrà oberta fins al dia 20 en horari d'11.00 h a 14.00 h i de17.00 h a 20.30 h.Lloc: Llotja del Peix. Organitza: Confraria de Pescadors Sant Elm.

19.30 h Ronda de tunos,a càrrec de la Tuna d'Empresarials de Castelló. Recorregut: Pl.de Sant Bartomeu, c. Major, c.de Sant Joan, c.de Sant Jaume, c. dels Alemanys, c.de Joan Carles I, c.de F.Bretó i pl. de l'Ajuntament. Organitza: Comissió Festes.

20.00 h Arribada amb carruatges de cavalls de les dames de la Cort d'Honor de la Reina de Festes 2007 i Dulcinea 2007. Lloc: Ajuntament.

20.00 h Revetlla popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

20.30 h Arribada amb carruatges de cavalls de la Reina de Festes 2007. Lloc: Ajuntament.

21.00 h Traca que recorrerà els carrers de la volta i ramell de focs a càrrec de Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Lloc: Pl.de Sant Bartomeu.

21.30 h Exaltació de la Reina de les Festes, Dulcinea i Cort d'Honor. Acompanyaran la cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló.Lliurament del Premi de Poesia Flor Natural a la Sra. Paquita Mancheño Lozano per l'obra, Festes a Benicarló. Pregó de les Festes Patronals, a càrrec del Sr. Jaime Mundo Albero. Jaime Mundo Alberto va nàixer a Benicarló, el 27 d'abril de 1948. Cursà estudis de primària al Col·legi la Salle de Benicarló i el Batxillerat Laboral a l'Institut Ramón Cid. A continuació, va realitzar els estudis d'Enginyeria Tècnica Tèxtil a Terrassa (Barcelona). Posteriorment, mentre esperava

incorporar-se al servei militar, va impartir classes durant un any al Col·legi la Salle. En acabar el servei militar, va desenvolupar la seua activitat laboral a diverses empreses tèxtils i de mobles de la ciutat. Va formar part de la primera Comissió de Festes, de la qual en va ser president durant 2 anys. Des de l'any 1979 fins passat 16 de juny, ha estat membre de la corporació municipal on ha ostentat el càrrec d'alcalde durant 14 anys de forma continuada. Lloc: Col·legi La Salle. Assistència d'etiqueta. Arranjaments florals a càrrec de Floristeria Adell. Col·laboren: Element (Estudi de Dansa Lucia Oms) i Collage (Lorena Oms),Banda de Música "Ciutat de Benicarló"i Coral Polifònica Benicarlanda.

23.00 h Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i dames infantils.Acompanyarà la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Av.de Jacinto Benavente, c. del pintor Sorolla, pl.de la Constitució, c.de Joan Carles I, pl. del Mercat Vell, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferran, pl.de la Mare Molas, av.de Catalunya,c.de Manuel Alvar i pista del Pavelló Poliesportiu.Rams a càrrec de la Floristeria Adell.

00.00 h Ball popular.Lloc: Pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Comissió de Festes.

00.30 h Nit del Certamen. Ball de gala amb l'actuació de l'orquestra Centauro.Lloc: Pista annexa al Pavelló Poliesportiu. Asistencia d'etiqueta. Detalls florals a càrrec de Floristeria Vanesa. Organitza: Comissió de Festes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 15/02/2019 14:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló