Dia 27

Diumenge 27 d'agost

09:00. Tirada de guatla a màquina in memoriam de Mariano Masip. Lloc: Camp de Tir municipal “La Basseta”. Organitza: Sociedad de Cazadores San Huberto.

09:30. Concurs d'Ensinistrament Caní “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Club Caní Baix Maestrat.

10:00. NetWeekend2006. Horari de visites: De 10:00 h a 00:00 h.

10:00. Demostració canina. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Club Caní Baix Maestrat.

12:00. NetWeekend2006. Lliurament de premis i cloenda.

12:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Obertura del mercat. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

12:15. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Els hostalers arriben. Una família arriba amb la pretensió de comprar viandes per a la seua posada, però amb l'algaravia del mercat, verdures i hortalisses acabaran tenint un final molt distint. A continuació, tir amb arc participatiu. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

12:30. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. L’hora dels tallers. Participatius: Cuir (per a 10 persones) on aprendràs a fer-te els teus adorns i regals; Raku (per a 7 persones) i encunyació de moneda; Demostratius: Enquadernació i ceràmica. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

13:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Espectacle de malabars. Picardia i Algaravia. Màgia i circ. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

13:30. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Titelles per als més menuts, Això va anar que era en un lloc de la Manx. Cloenda a les 14:00 h. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

16:00. I Torneig de Billar Artístic a Tres Bandes, entre els equips de Castelló, Vinaròs i Benicarló fins a les 13:30 h a la seu social del Club d’Escacs.

16:00. Concurs de dobletes muntades. Lloc: Enfront de la platja del Morrongo. Organitza: Club Petanca Bolas y Bochas.

17:00. Concurs de tripletes a les pistes del Barranquet. Organitza: Club Petanca Benicarló.

18:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Obertura del mercat. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

18:00. Jornada de portes obertes a l’Associació “La Salle” amb motiu dels 100 anys de l'Associació d'Exalumnes del col·legi la Salle. Lloc: Llar la Salle (c. del Dr. Ferrer). Organitza: Associació d'Exalumnes la Salle.

18:30. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Cercavila de Molins i Gegants. Recreant la trobada de D. Quixot amb els molins de vent. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

19:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. L’hora dels tallers. Participatius: Encunyació de moneda. Demostratius: Ceràmica, cuir, enquadernació i raku. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

19:00. Desfilada de carrosses i batalla de confeti. Amb l’acompanyament de les diferents colles participants en la XX Trobada de Dolçainers i Tabaleters. Recorregut: C. del Pintor Sorolla, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i c. del Pintor Sorolla.

19:30. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Personatges. Dos guàrdies reials s'encarregaran de mantindre l'ordre i fer complir la llei al mercat (compte amb ells). Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

20:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Les Celestines. Un grup de bruixes recorren el mercat, improvisen amb el públic, conjuren, juguen i es diverteixen. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

20:00. XX Trobada de Dolçainers i Tabaleters. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Colla de Dolçainers de Benicarló.

20:30. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Personatges d'època. El comanador apareixerà al mercat. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianantsadjacents.

21:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Justes, duels d'espasa. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

21:00. Partit de futbol entre el equip de Sant Carles de la Ràpita i el CD Benicarló. Lloc: Camp Municipal d'Esports. Organitza: CD Benicarló

21:30. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Tir amb arc participatiu. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

22:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Ànimes amb foc. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

22:30. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Espectacle de malabars i foc. Entre Tolomeu i Galileu: Dos teories enfrontades portaran a dos erudits de l'astronomia a defensar els seus conceptes amb els elements més innovadors de l'època. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

23:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Espectacle nocturn de foc i pirotècnia. Els reus, captius per la Santa Inquisició entre foc i fum, demanen clemència. Cloenda a les 00:00 h. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

23:30. Traca final de festes i gran castell de focs d’artifici, a càrrec de Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, c. Major, c. de Sant Joan, c. del Crist de la Mar i escullera del Port.