Dia 25

Divendres 25 d'agost

09:00. Entrada de vaques, XXL. Ramaderia: Manuel Herrera. Recorregut: C. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

10:00. NetWeekend2006. Horari de visites: De 10:00 h a 00:00 h.

10:00. Cercavila amb la Reina, Dulcinea i Cort d’Honor, Dames de les entitats i autoritats, acompanyades per la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música “Ciutat de Benicarló”. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. de Sant Joan, pg. de Febrer i Soriano, c. de Mossèn Lajunta, c. de Cabanes i Parròquia de Santa Maria. Rams a càrrec de la Floristeria Florit.

10:30. Missa i ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar. Cants a càrrec del Cor Parroquial, dirigit pel Sr. Antonio Redorat. Lloc: Parròquia de Santa Maria.

12:00. Bous a la mar. Ramaderia: Manuel Herrera. Lloc: Esplanada del Port.

16:00. NetWeekend2006. Descobrix el paintball amb Ozono- Paintball. Col·labora: Printer Z, Color Zoo. Lloc: Pub Desafio (Peníscola). Organitza: Aunet-NetWeekend.

17:00. NetWeekend2006. Conferències i tallers formatius. Organitza: Aunet-NetWeekend.

17:00. Bous a la mar. Ramaderia: La Paloma. Lloc: Esplanada del Port. Col·labora: Bar Enmi.

17:00. Concurs de petanca (tripletes) a les pistes del Barranquet. Organitza: Club Petanca Benicarló.

17:09. II Escalèxtric Gegant “Tots a participar”, al casal de la Penya l'Arjup.

17:45. V Volta a Peu Nocturna al Terme. Amb dos modalitats: Volta (30 km) i volteta (15 km). Nou recorregut. Sortida: Parròquia de Sant Pere Apòstol al c. del Crist de la Mar. Arribada: Parròquia Sant Pere Apòstol. Inscripcions Pl. Mestres del Temple (16, 17 i 18 d'Agost). Patrocina: Ashland Chemical, IFF Benicarló i Fundació Caixa Rural. Col·labora: Benihort, Benihort tenda, Supermercat Fernando, Carns Ros, panaderies Sergio,Ávila, Montse, Arnau i Paletes; Electro Naval Mediterráneo, Oremar, Fruites i Verdures Sergio, Fruites i Verdures Quique i Fuente en Segures.

18:00. NetWeekend2006. I Obert Internacional Pro Evolution Soccer 5 – Electro Hiper Europa. Inscripció gratuïta. Inscripcions i informació a www.netweekend.org. Organitza: Aunet- NetWeekend. Col·labora: Comissió de Festes.

18:00. Gran orxatà fins a les 00:00 h. Lloc: Zona de Méndez Núñez. Organitza: Comissió de Festes, Penya Sector Crític i Horchata Chufi.

18:00. Pintura en viu i en directe a la pl. de la Constitució a càrrec de l'Associació Benicarló Art. Col·labora: Regidoria de Turisme.

18:00. Concurs de polsos al recinte de les penyes, fins a les 00:00 h. Organitza: Penya Mechero i Soberano.

18:30. II Concurs de Llançament de Pernil. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Penya Mechero. Col·labora: Carns Ross.

18:30. Parc infantil amb atraccions i inflables. Lloc: Pl. del Mercat Municipal.

18:30. IV Trofeu d’Handbol Platja “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Platja del Morrongo. Organitza: Club Handbol Benicarló.

19:00. Mercat Renaixentista i Segle d’Or. Obertura. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

19:00. NetWeekend2006. Conferències i tallers formatius. Més informació a www.netweekend.org. Organitza: Aunet - NetWeekend.

19:30. I Concurs d'Allioli, al recinte de les penyes. Organitza: Penya Masclet.

19:30. Dia dels xiquets a la fira. Col·labora: Associació de Firers del Meditarrani. Preus populars.

19:30. Pregó inaugural del Mercat Renaixentista i Segle d’Or. La Regidora del Mercat dóna la benvinguda a les autoritats i agraïx públicament la visita dels personatges il·lustres Lope de Vega, Cervantes, Quevedo, María de Zayas i Santa Teresa, i els invita a recórrer el mercat. Durant la tarda i nit es succeiran les activitats teatrals, malabars amb foc, tallers, personatges, cercaviles i espectacles nocturns. Romandrà obert fins a les 00:00 h . Lloc: Pl. de Sant Bartomeu i carrers per a vianants adjacents.

20:00. Presentació de l’equip de futbol sala Baix Maestrat - Benicarló FS, per a la temporada 2006/07. A continuació gran partit del I Trofeu Internacional de Futbol Sala “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Pavelló Poliesportiu.

Organitza: Futbol Sala Baix Maestrat - Benicarló FS.

20:30. Cercavila de la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló acompanyats de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló i de la Colla de Xancuts EM Ródenas. Recorregut: Passeig de Ferreres Bretó, c. dels GGEE Cristianes, c. del Dr. Ferrer, c. d'Alcalà de Xivert, c. de la Victòria, c. de Sant Isidre, c. de Sant Gener, c. de Ramon i Cajal, c. de la Clapisa, c. del Mestre Rodrigo, c. de Sant Martí, c. de Sant Silvestre, c. de Sant Benet, c. d'Alcalà de Xivert i Ajuntament. Organitza i coordina: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

21:00. Festival folklòric aragonès. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Centro Aragonés de Benicarló.

21:00. Revetlla popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

22:00. II Campionat Mundial del “Carril del barril”, al casal de la Penya XQSI.

22:00. Gran concert amb els grups Preseide i Destroy No Mort, al casal de la Penya Mechero.

23:00. XVI Cantada d’Havaneres amb el grup Xarxa. A la mitja part es repartirà el tradicional cremadet a tots els assistents. Lloc: Platja del Morrongo. Col·labora: BANCAJA.

23:00. Correfoc a càrrec del grup Falla Els Cremats. Recorregut: Pl. de l'Auditori municipal, ptge. de Fontcuberta, c. de Sant Elm, c. de Francisco Pizarro, c. de València, c. de Cèsar Cataldo, c. Grau, c. de Mariano Miquel Polo, av. del Marqués de Benicarló i pl. dels Mestres del Temple.

23:30. Bous embolats de la ramaderia la Paloma, Manolito Herrera i Fernando Mansilla. Lloc: Esplanada del Port.

00:51. II Flower Power amb premi a la millor disfressa hippy, al casal de la Penya l’Arjup.

02:00. Festa patxanga remember al recinte de les penyes. Organitza: Penya Masclet

03:00. Festa revival disco Sotano amb regals i DJ's al recinte de les penyes. Organitza: Penya els Amics.