Dia 24

Dijous 24 d'agost

11:00. Missa concelebrada. Presidida pel mossèn Vicente Beltrán Nebot, rector de Sant Bartomeu. El panegíric anirà a càrrec de l'Il·lustríssim Mossèn Llicenciat Emilio Igual Febrer, fill de la ciutat, professor del seminari diocesà de Tortosa i rector de l'Aldea. Acompanyaran els cants el Cor Parroquial Sant Bartomeu dirigit per Antonio Redorat. El Club Colombòfil Missatger realitzarà una solta de coloms. Tot seguit, processó dels Sants Patrons Sant Bartomeu i Sants Màrtirs Abdó i Senén, presidida per la Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d’Honor i autoritats, acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers, la Banda de Música “Ciutat de Benicarló” i l’Escola de Danses Renaixença. Recorregut: Pl. de Sant Bartomeu, pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, av. de Joan Carles I, pl. del Mercat Vell, c. del Rei en Jaume, c. d'Olivella, c. de la Mare de Déu del Carme, c. de Sant Francisco i pl. de Sant Bartomeu. Arranjaments florals a càrrec de Floristeria Vanesa.

12:00. Netweekend 2006. Recepció de participants. Concentració d’Internet de banda ampla i a gran velocitat. Obert fins al dia 27. Lloc: Annex del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Aunet-Netweekend.

12:02. Un pocket de GP: I Campionat de Minimotos - classificatòries. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Penya l'Arjup.

13:00. Visita al Centre Geriàtric per part de la Reina, Dulcinea, Cort d’Honor i autoritats.

14:00. Gran mascletà a la Pl. de la Constitució a càrrec de Pirotècnia Tomás de Benicarló.

16:00. Concurs de dobletes muntades. Lloc: Enfront de la platja del Morrongo. Organitza: Club Petanca Bolas y Bochas.

17:00. NetWeekend2006. Dia ONO. Jornada de Portes Obertes. Obsequis per a tots els visitants.

18:00. III Jocs Infantils a la placeta dels bous. Lloc: C. de Joan Carles I. Organitza: Penya Mechero.

18:00. Torneig de guinyot al recinte de les penyes. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

18:00. Gran degustació de coc de tomata. Lloc: C. de Sant Joan. Organitza: Penya els Salats.

18:01. Un pocket de GP: I Campionat de Minimotos. Finals. Lloc: Esplanada del Port. Organitza: Penya l'Arjup.

19:00. IV Concentració de Motos i Tricicles Infantil. Per a nens d’1 a 13 anys. Els tricicles poden ser de gasolina, elèctrics i de pedals, no s’admetran vehicles de dos rodes. Lloc: Placeta dels Bous. A continuació cercavila pels carrers de Joan Carles I, pl. del Mercat Vell, c. del Rei en Jaume, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. de la Mare de Déu dels Dolors, c. de Sant Joan, av. de Joan Carles I i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Maestrat Motor Club Benicarló.

19:00. Exposició de la XV Marató Fotogràfica “Ciutat de Benicarló”. Romandrà oberta fins el dia 27 de 19:00 h a 22:00 h. Lloc: Salons de la Caixa Rural “Sant Isidre” a l’av. de Joan Carles I. Organitza: Enfoque Agrupación Fotográfica de Benicarló.

19:00. Fira Alternativa fins a l'1:00 h a la pl. de l'Emperador Carles I.

20:00. NetWeekend2006. Inauguració oficial. Encesa dels equips (més informació a www.netweekend.org). Organitza: Aunet-NetWeekend.

20:00. Exhibició de cavalls en doma clàssica, vaquera i sevillana ballant. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Cuadras San Gregorio.

20:00. Actuació del grup folklòric ucraïnès Sozvezdie. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

20:30. Inauguració oficial del Netweekend.com a l'annex del Pavelló Poliesportiu.

20:30. Partit de futbol entre el Castelló, CF i el CD Benicarló. Lloc: Camp de Futbol Municipal. Organitza: CD Benicarló.

21:45. Cercavila de danses i dansada popular. Recorregut: Pl. de Sant Bartomeu, c. del Pubill, c. de Sant Jaume, c. de Sant Joan, c. Major i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Escola de Danses Renaixença.

22:30. Gran concert amb el grup Estopa. Preu de la entrada 20? anticipada i 22 ? a la taquilla. Accessos tallats a la circulació rodada. Lloc: Camp de futbol Jaume I.

00:06. II Mira qui Canta, concurs-karaoke, Show & Song. Al casal de la Penya l’Arjup.

02:00. Festa Sky Radio amb DJ's i regals al recinte de les penyes. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

02:00. II Festa Hawaiana, al casal de la Penya XQSI.

02:00. “Aurelio”. Festa amb moltes sorpreses al casal de la Penya l'Arjup.