Dia 22

Dimarts 22 d'agost

09:00. Entrada de vaques. Ramaderia: Manuel Herrera Cherta d’Alcalà de Xivert. Recorregut: C. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

12:00. Inauguració de la LXI Exposició de Productes del Camp. Aquesta exposició romandrà oberta fins el dia 23 de 10:00 a 21:00 h. Lloc: Baixos de la Cambra Agrària Local. Organitza: Consell Agrari Municipal i Regidoria d'Agricultura.

12:00. Bous a la mar. Ramaderia: Manuel Herrera Cherta d’Alcalà de Xivert. Lloc: Esplanada del Port.

16:00. II Mundial Proevolution Soccer 5 - fase final, al casal de la Penya l'Arjup.

17:00. Bous a la mar. Ramaderia: Miguel Parejo. Lloc: Esplanada del Port. Col·labora: Restaurant El Pinche de Oro.

17:00. Torneig de PlayStation al recinte de les penyes. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

18:00. Gran xocolatada infantil i concurs de dibuix. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Col·labora: Restaurant El Cortijo, Llibreria i papereria Mulet i Panaderia Sergio.

20:00. Inauguració de la Fira Alternativa. Horari de 19:00 a 01:00 h. Lloc: Pl. de l'Emperador Carles I.

20:30. Cercavila de la colla de Gegants i Cabuts de Benicarló acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló i de la Colla de Xancuts E. M. Ródenas. Recorregut: Ajuntament, pl. de Sant Bartomeu, c. del Pubill, c. de Sant Jaume, c. de la Mare de Déu dels Dolors, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. de Sant Antoni, c. de Sant Joan, c. Ample, c. de Santa Llúcia, c. de la Mare de Déu del Carme, pl. de Sant Bartomeu i Ajuntament. Organitza i coordina: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

21:00. Revetlla popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

21:30. Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d’Honor i Dames de les entitats. Acompanyarà la Banda de Música “Ciutat de Benicarló” i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferran, pl. de la Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar i pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Rams a càrrec de Jardines y Riegos J. F. Adell i Floristeria Vanesa.

23:00. Gala-Ball en homenatge a les Dames de les entitats locals. Actuació de les orquestres Centauro i Sabor Latino. Durant l’acte es retrà homenatge a la Persona Destacada en l’Àmbit Cultural, el Sr. José María Ganzenmüller Roig. Millor Esportista 2006, el Sr. Ferran Remolina Rallo. Persona Destacada en l’Àmbit Esportiu, el Sr. José María García Coscollano. Associació Destacada en Serveis Socials, l'Associació Espanyola contra el Càncer a la seua delegació a Benicarló i com a representant, la Sra. Mª Dolores Soriano Mercader. Lloc: Pista annexa Pavelló Poliesportiu. Arranjaments florals a càrrec de Jardines i Riegos J. F. Adell i Floristeria Vanessa. Collabora: EJR Systems.

23:00. Ball popular. Lloc: Pl. dels Mestres del Temple.

00:00. Festa al casal de la Penya els Amics de Benicarló i Sky Radio amb entrevistes en directe, jocs, música i la teua participació. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

02:00. “Sorollosa”, III Festa Fallera al casal de la Penya XQSI.

03:00. “Encesta i festa”, Concurs Internacional de Mats i Triples al casal de la Penya l'Arjup.