Dia 20

Diumenge 20 d'agost

09:00. Tirada de colomí a braç. Lloc: Camp de Tir municipal “la Basseta”. Organitza: Sociedad de Cazadores San Huberto.

10:00. IX Concurs de Pintura i Dibuix Ràpid. Concentració al MUCBE. Patrocina: Caixa Rural de Benicarló. Col·labora: Ashland Chemical i Llibreria i papereria Mulet.

10:00. Concurs de tir i arrossegament al tirasset fins a les 20:00 h. Lloc: Terrenys adjacents de l'av. de Méndez Núñez. Organitza: Penya Surrach 2000.

10:00. Exposició d’artesania i manualitats fetes pels socis del Club. Romandrà oberta fins el dia 24 en horari de 10:00 a 13:00 h i de 16:00 a 20:00 h. Inauguració a les 12:00 h. Lloc: Club de la Tercera Edat. Organitza Associació de Pensionistes i Jubilats de la Tercera Edat.

11:30. I Aplec de Xancuts. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Colla de Xancuts M. Ródenas.

12:00. XVI Concentració i Plantà de Gegants i Cabuts fins a les 14:00 h. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

12:00. V Regata de Creuers “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Port Esportiu. Organitza: Club de Vela Benicarló.

12:30. Cercavila-gimcana des de la pl. de la Constitució, placeta dels bous (jocs), av. de Joan Carles I, c. de Sant Joan (jocs), c. Major, c. de la Mare de Déu del Rosari, c. de Sant Sebastià, pl. de Sant Joan (jocs), c. de Sant Joan, c. Major i pl. de Sant Bartomeu (final, demostració i jocs). Organitza i coordina: Colla de Xancuts M. Ródenas.

13:00. Inauguració de la XVI Exposició de Bonsai. Aquesta exposició romandrà oberta fins el dia 22 d’agost, en horari de 12:00 a 14:00 h i de 19:00 h a 00:00 h. Lloc: Sala polivalent del Col·legi Marqués de Benicarló (entrada per l’av. de Iecla). Organitza: Associació Bonsai de Benicarló.

16:00. Concurs de dobletes muntades. Lloc: Enfront de la platja del Morrongo. Organitza: Club Petanca Bolas y Bochas.

16:00. Torneig Interclubs d'Escacs entre el Club d'Escacs de Vinaròs, Club d'Escacs d'Alcalà de Xivert i el Club d'Escacs de Benicarló. Lloc: Seu social. Organitza: Club d'Escacs de Benicarló.

17:00. Jocs tradicionals per a xiquets i xiquetes. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Penya Tararots.

18:00. Art al carrer (fins a les 00:00 h). Lloc: Pg. de Ferreres Bretó. Organitza: Associació Benicarló Art i Regidoria de Turisme de Benicarló.

18:00. Partit de futbol entre l'Atlètic Benicarló CF i un important equip de la comarca. Lloc: Pistes d'atletisme. Organitza: Atlètic Benicarló, CF.

18:00. XXVIII Cross de Festes 2006. Lloc: Av. de Catalunya. Organitza: Club d’Atletisme Baix Maestrat.

18:30. XVI Concentració de Gegants i Cabuts. Cercavila acompanyada per la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Colla de Xancuts M. Ródenas. Recorregut: Pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, pl. del Mercat Vell, c. del Rei en Jaume, c. Major i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

18:30. Parc infantil amb inflables. Lloc: Pl. de Santa Maria. Col·labora: BANCAJA

19:30. Lliurament dels premis del IX Concurs de Pintura i Dibuix Ràpid. Lloc: MUCBE. Patrocina: Caixa Rural de Benicarló. Col·labora: Ashland Chemical i Llibreria i papereria Mulet.

20:00. Concert coral de Festes Patronals. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

20:00. VI Gran Globotà a la placeta dels Bous. Lloc: Av. de Joan Carles I. Organitza: Penya Masclet.

20:00. II Obert “Ciutat de Benicarló” fins a l'1:00h de la matinada. Lloc: Mar Xica. Organitza: Club de Pesca Esportiva.

20:30. Cercavila i exhibició de farolets de meló de moro. Acompanyament a càrrec de la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Colla Xancuts M. Ródenas de Benicarló. Lloc: Ajuntament, c. de Sant Francesc, c. del Carme, c. de Sant Joan, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament.

20:30. II Mostreta de Curtmetratges. Lloc: Pl. de Sant Joan. Organitza: Penya Mechero. Col·labora: CSNTV i Culturactiva.

21:00. Exhibició de gimnàstica rítmica. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Club Mabel.

21:00. Partit de futbol entre el Villarreal, CF i el CD Benicarló. Lloc: Camp de Futbol Municipal. Organitza: CD Benicarló.

22:00. Correfoc a càrrec del grup Falla La Carrasca. Recorregut: Pl. del Dr. Pera, c. de Sant Sebastià, c. de la Mare de Déu del Roser, c. Major, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. de les Parres, c. de Sant Valeri, c. del Riu, c. del Mestre Serrano i pl. del Dr. Pera.

23:00. Nit de revista amb Paco Calongue i el grupo Los Mismos. Entrada gratuïta. Lloc: Pista annexa Pavelló Poliesportiu.

00:00. Festa al casal de la Penya els Amics de Benicarló i Sky Radio amb música en directe, entrevistes, sorpreses i la teua participació. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

01:00. II Festa de Platja. Lloc: Casal Penya l’Arjup. Organitza: Penya l’Arjup.

04:00. Obert 5 m tanques, al casal de la Penya l'Arjup. Dilluns 21 d’agost