Dia 19

Dissabte 19 d'agost

08:00. Bastiment de cadafals a l’esplanada del Port.

10:00. XV Marató Fotogràfica “Ciutat de Benicarló”. Lliurament de rodets de 10:00 a 12:00. Fins al dia 24. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Enfoque, Agrupación Fotográfica de Benicarló.

11:00. XXXIII Obert de Tenis “Ciutat de Benicarló”, eliminatòries prèvies. Competició dies 19 i 20, horari d'11:00 h a 20:00 h. Lloc: Club Tenis Benicarló. Organitza: Club de Tenis Benicarló.

12:00. Campanes al vol.

13:00. Cercavila a càrrec de la xaranga Vi Dolcet i Cubarritme. Recorregut: Recinte de penyes, av. de Méndez Núñez, pl. de la Mare Molas, c. de les Moreres, pl. del Mercat Vell, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament.

13:30. Cridà. Llançament del coet anunciador de les festes; remat de coets i campanes al vol.

13:30. X Pelotazo des del balcó de l’Ajuntament i llançament de mils de pilotes. Organitza: Penya l’Arjup.

13:45. Clàssica batalla d’espuma. Lloc: Pl. del Mercat Municipal. Organitza: Coordinadora de Penyes.

13:45. Cercavila amb la xaranga Vi Dolcet i Cubarritme. Recorregut: Pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. d’Hernán Cortés, av. de Iecla, c. del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament. Col·labora: Coordinadora de Penyes.

15:00. V Regata de Creuers “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Port Esportiu. Organitza: Club de Vela Benicarló.

16:30. Concurs de tir i arrossegament al tirasset fins les 21:00 h. Lloc: Terrenys adjacents av. de Méndez Núñez. Organitza: Penya “Surrach 2000”.

17:00. Jornada de portes obertes a l'estudi de pintura de J. J. Fontanet. Lloc: c. de Sant Gener. Organitza: Associació Benicarló Art i Regidoria de Turisme de Benicarló.

18:30. Arribada amb carruatges de cavalls de les Dames de la Cort d'Honor de la Reina de Festes. Lloc: Ajuntament.

19:00. Concert d'havaneres a càrrec de la Coral de la Gent Gran, amb la col·laboració de la Comissió de Festes. Lloc: Club de la Tercera Edat.

19:00. Actuació de The Motards de la companyia La Industrial Teatrera. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu, c. de Sant Joaquim, c. de Sant Joan, c. de Sant Antoni, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. Major i pl. del Mercat Vell.

19:30. Concert de música mexicana interpretada pel mariachi México folclórico.

20:00. Arribada amb carruatges de cavalls de la Reina de Festes 2005 i Dulcinea 2006. Lloc: Ajuntament.

20:00. Cercavila a càrrec de la Banda de Música “Ciutat de Benicarló”. Recorregut: C. de Cabanes, c. de Mossèn Lajunta, pg. de Febrer i Soriano, c. de Sant Joan, av. de Joan Carles I i pg. de Ferreres Bretó.

20:30. Arribada amb carruatges de cavalls de la Reina de Festes 2006. Lloc: Ajuntament.

21:00. Traca que recorrerà els carrers de la volta i ramell de focs a càrrec de Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

21:30. Exaltació de la Reina de les Festes, Dulcinea i Cort d’Honor. Acompanyaran la cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música “Ciutat de Benicarló”. Lliurament del Premi de Poesia “Flor Natural” a la Sra. Anna Fonollosa Caballer per l’obra, Pols d'onada lluminosa. Pregó de Festes a càrrec de la Sra. Inés Borrás Beltrán, professora de piano del Conservatori Profesional de Música de Tarragona. Cursà els seus estudis primaris al Col·legi Marques de Benicarló i al Jaume I; el Batxillerat a l’Institut Ramón Cid. Es va destacar musicalment amb donya Conchita Añó, Lisi López i José Antonio Valls; va cursar el Grau Mitjà al Conservatori Superior de Música de València i va obtenir el títol superior de piano amb Matrícula d'Honor i Extraordinari Fi de Carrera. A Barcelona continua els seus estudis amb el mestre Albert Attenelle, Música de Cambra amb Joseph Pons i Benet Casablancas. Destaquen els seus estudis a la Guilhall School of Music and Drama de Londres i amb el pianista suís, Kart Engel. Guanyadora del “Ciutat de Berga” (1992), Música de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada (amb el flautista benicarlando Juanjo Villarroya) i el Núria Borès a la millor interpretació de l'obra de Joan Massià. Col·laboradora amb el músic Carles Santos a Un cranc és un cranc (1993) i a La pantera imperial (1997), recorrent els festivals més prestigiosos (Perelada, Brasil, Alemania, Bèlgica, Holanda…). Lloc: Col·legi La Salle. Assistència d'etiqueta. Arranjaments florals a càrrec de Floristeria La Orquídea. Col·laboren: Element (Estudi de Dansa Lucia Oms) i Collage (Lorena Oms).

23:00. Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d’Honor i Dames Infantils. Acompanyarà la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Av. de Jacinto Benavente, c. del pintor Sorolla, pl. de la Constitució, c. de Joan Carles I, pl. del Mercat Vell, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferran, pl. de la Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar i pista Pavelló Poliesportiu. Rams a càrrec de la Floristeria La Orquídea.

00:00. Nit del Certamen. Ball de gala amb l’actuació de les orquestres Nuevo Talisman i Tarantella. Lloc: Pista annexa al Pavelló Poliesportiu. Assistència d'etiqueta. Detalls florals a càrrec de Floristeria Vanesa. Col·labora: Electrodomesticos Lores.

00:00. Ball popular. Lloc: Platja del Morrongo.

00:00. Opening party i Sky radio amb entrevistes, música, actuacions i la teua participació. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya els Amics de Benicarló.

02:00. Espectacular Festa III Aniversari de la Penya XQSI al casal de la penya.