Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2005

Divendres 26 d'agost

09:00 Entrada de vaques. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés de Torreblanca. Recorregut: c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del port.

10:00 Eliminatòries del XXXII Obert de Tennis “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Club de Tennis. Organitza: “Club de Tenis Benicarló”.

10:00 Netweekend 2005. Concentració d’Internet de banda ampla i a gran velocitat. Vine a aprendre fins el dia 28 d’agost, horari de 10:00 h a 00:00 h. Lloc: annex al Pavelló Polisportiu. Organitza: Aunet.

10:30 Cercavila amb la Reina, Dulcinea i Cort d’Honor, Dames de les Entitats i Autoritats, acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. de Sant Joan, pg. de Febrer i Soriano, c. de Mossèn Lajunta, c. de Cabanes i Parròquia de Santa Maria. Rams a càrrec de Flors-Decoració Stravaganza.

11:00 I Magazine-Skyradio: La ràdio en directe, concursos, jocs a la platja, entrevistes, regals, jocs d’aigua, música i la teua participació. Presentat per Clemente García, Marcos Alonso i David Curto. Lloc: platja del Morrongo. Organitza: SkyRadio i The Station.

11:30 Missa i ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar. Cants a càrrec del Cor Parroquial, dirigit pel Sr. Antonio Redorat. Lloc: Parròquia de Santa Maria.

12:00 Bous a la mar. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés de Torreblanca. Lloc: esplanada del port.

17:00 Bous a la mar amb prova d’un bou cerril. Ramaderia: Germán Vidal de Cabanes. Lloc: esplanada del port. Col·labora: Bar-Restaurante Pinche de Oro.

17:00 Paintball Strike SLUMP I. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya Mechero.

18:00 L’orxatà”. Lloc: c. de Sant Joan. Organitza: Penya Sector Crític.

18:00 Parc infantil amb inflables. Lloc: Plaça dels Mestres del Temple.

18:00 III Trofeu d’Handbol Platja “Ciutat de Benicarló”. Lloc: platja del Morrongo. Organitza: Club Handbol Benicarló.

19:00 Gran espectacle de Teatre de Carrer “CASA PACO” amb la companyia Rola Bola Circo. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

20:00 Velada flamenca a càrrec del “Cuadro de Baile de la Casa de Andalucía y del Grupo Flamenco Sin Lache” y actuació estel·lar de Juan Polvillo i el seu grup. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: “Casa de Andalucía”.

20:00 Inauguració de la Fira Alternativa. Lloc: Passeig de Febrer Soriano.

21:00 Verbena popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

22:00 II Concurs Benirock. Lloc: pista annexa Pavelló Polisportiu. Col·labora: EJR Systems.

23:00 XV Cantada d’havaneres amb el grup CANYA DOLÇA. A la mitja part es repartirà el tradicional “cremaet” a tots els assistents. Lloc: Platja del Morrongo. Patrocina: Bancaixa. Fundació Caixa Castelló.

00:00 Embolat del bou cerril i bou embolat amb la ramaderia Germán Vidal de Cabanes. Lloc: Esplanada del port. Patrocina: Coordinadora de penyes

00:00 Campanya “Si te’n passes, t’ho perds”, pel recinte de les penyes. Repartiment de material informatiu amb l’objectiu de conscienciar els joves sobre els perills del consum abusiu de l’alcohol i d’altres drogues associades al temps lliure i la diversió. Organitza: Regidoria de Joventut.

02:16 Festa Flower Power. Lloc: Casal de la penya. Organitza: Penya l’Arjup.

03:00 Festa FLIS FLAS. Organitza: penya Sector Crític.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló