Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2005

Dimecres 24 d'agost

10:00 Eliminatòries del XXXII Obert de Tennis “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Club de Tennis. Organitza: “Club de Tenis Benicarló”.

11:00 Missa concelebrada. Presidida pel Mossèn Vicente Beltrán Nebot, Rector de Sant Bartomeu. El panegíric anirà a càrrec del Mossèn Il·lustríssim Sr. Llicenciat D. Josep Lluis Arín Roig, Canonge i Vicari episcopal del Bisbat de Tortosa. Acompanyaran els cants el Cor Parroquial Sant Bartomeu dirigit per Antonio Redorat. El Club Colombòfil Missatger realitzarà una solta de coloms. Tot seguit, processó dels Sants Patrons Sant Bartomeu i Sants Màrtirs Abdó i Senén, presidida per la Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d’Honor i Autoritats, acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers, la Banda de Música Ciutat de Benicarló i l’Escola de Danses Renaixença. Arranjaments florals a càrrec de Floristeria Vanesa.

11:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Obertura del mercat.

12:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Cercavila colorista. Personatges plens de color i fantasia desperten a la vila i la inviten a participar a la inauguració del segon dia de Mercat.

12:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. L’hora dels tallers. Tir amb arc (si t’atreveixes podràs provar la teua punteria). Participatius: Cuir (per a 10 persones) aprendràs a fer-te els teus adorns personals i regals, paper (per a 25 persones), jocs renaixentistes. Demostratius: Impremta, Raku, ceràmica.

13:00 Visita al Centre Geriàtric per part de la Reina, Dulcinea, Cort d’Honor i Autoritats.

13:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Espectacle de malabars.

13:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Titelles. Torna Melinda per a protagonitzar una altra de les seues aventures. A l’antic castell on ella viu, habita un cruel i esbojarrat fantasma, el així mateix anomenat “El fantasma de Belmonte”, qui està dispost a matar de por a Melinda i la seua família per a quedar-se ell sol amb el castell.

14:00 Gran mascletà a la Plaça de la Constitució a càrrec de Pirotècnia Tomás de Benicarló.

14:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Exhibició de falconeria.

14:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Cloenda del mercat.

16:00 Concurs de petanca Festes Patronals 2005. Lloc: Instal·lacions del Club Petanca a la platja del Morrongo. Organitza: “Club de Bolas y Bochas”.

16:00 Campionat Proevolution Soccer 4. Lloc: Casal de la penya. Organitza: Penya l’Arjup.

18:00 Partit de futbol entre el Atletic Benicarló C. F. i un important equip de la comarca. Lloc: Camp de Futbol Municipal. Organitza: Atletic Benicarló, C. F.

18:00 Desfilada de carros guarnits i altres actes de costums i tradicions de Benicarló, acompanyats per la Colla de Dolçainers. Recorregut: c. del Dr. Fleming, c. de Peníscola, c. del Papa Pius XII, c. del Crist de la Mar, c. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de Peníscola, c. del Dr. Fleming (dos voltes a este recorregut). Organitza: Associació de Pensionistes i Jubilats de la Tercera Edat.

18:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Obertura del mercat.

18:30 Macrodegustació de coc de tomata. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Penya Els Salats.

18:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Exhibició de falconeria.

19:00 III Concentració de motos i tricicles infantil. Per a nens d’1 a 13 anys. Els tricicles poden ser a gasolina, elèctrics i a pedals, no s’admetran vehicles de dos rodes. Lloc: Placeta dels Bous. A continuació cercavila pels carrers Joan Carles I, Rei en Jaume, Verge del Pilar, Major c. de Sant Joan i c. Ample. Organitza: Maestrat Motor Club Benicarló.

19:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Les increïbles desventures d’en Quixot. En Quixot de la Mancha a lloms de Rocinante acompanyat del seu fidel escuder Sancho Panza arriben a la fira en el seu etern peregrinatge. Allí els succeiran les més increïbles aventures mai imaginades.

19:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. L’hora dels tallers. Participatius: Jocs renaixentistes, Raku. Demostratius: Impremta, torn de ceràmica, cuir, paper.

20:00 Actuació del grup folklòric ucraïnès Siverski Kleynodi. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

20:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Tir amb arc (si t’atreveixes podràs provar la teua punteria).

20:30 Partits combinats entre el C.D. Benicarló i el C.F. Vila-Real C i B. Lloc: Camp de Futbol Municipal. Organitza: C.D. Benicarló.

20:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Continuarem la tarda amb una altra de les sense igual empreses del “Cavaller de la Trista Figura”, la així anomenada “De les aventures d’amor que tingué amb la seua estimada Dulcinea del Toboso”.

21:00 Verbena popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

21:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Xancuts animats amb foc.

21:30 Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d’Honor i Dames de les Entitats. Acompanyarà la Banda de Música Ciutat de Benicarló i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferràn, pl. de la Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar i pista annexa del Pavelló Polisportiu. Rams a càrrec de floristeria Florit.

21:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Espectacle de malabars i foc.

22:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Cercavila dels Guerrers de la Llum. Tres valerosos guerrers porten el foc fins el lloc on serà custodiat per Kefren i així aconseguir la llum eterna.

22:45 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Els Titans de la llum. Evocació lliure d’un auto sacramental renaixentista. Acòlits de Satán venen a buscar el fruit del ventre de la dona per a fer amb ell una ofrena a la venerada Mort en un ritual que omplirà l’espai de llum i foc.

23:00 Gala-Ball en homenatge a les Dames de les Entitats Locals. Actuació de les orquestres CENTAURO i MUNDO. Durant l’acte es retrà homenatge a la Millor Esportista 2005 Srta. Kristel Quiles Martorell, de l’entitat Club Bàsquet Benicarló. Persona destacada en l’àmbit esportiu, Sr. D. Marcos Marzal Roca. Persona destacada en l’àmbit cultural, Sr. D. Ángel Rodríguez de Mier Rizo. Persona destacada en l’àmbit de l’acció social voluntària, Sra. D Paula Gaspar de Pablos. Lloc: pista annexa Pavelló Polisportiu. Arranjaments florals a càrrec de floristeria Vanesa. Col·labora: EJR Systems.

23:00 Ball popular amb el Duo Mediterraneo. Lloc: Plaça dels Mestres del Temple.

23:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Cloenda del mercat.

01:00 Homenatge a Disco TRIP amb D: J. Agustinet. Lloc: Casal de la penya. Organitza: Penya Sector Crític.

02:30 Mira qui canta, karaoke. Lloc: Casal Penya l’Arjup. Organitza: Penya l’Arjup.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/11/2018 14:36 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló