Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2005

Dimarts 23 d'agost

09:00 Entrada de vaques. Ramaderia: Manuel Herrera Cherta d’Alcalà de Xivert. Recorregut: c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del port.

10:00 Eliminatòries del XXXII Obert de Tennis “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Club de Tennis. Organitza: “Club de Tenis Benicarló”.

12:00 Bous a la mar. Ramaderia: Manuel Herrera Cherta d’Alcalà de Xivert. Lloc: Esplanada del port.

17:00 Bous a la mar. Ramaderia: La Paloma de Jalón. Lloc: Esplanada del port. Col·labora: Casa Isidoro.

17:30 V Festa Mascota. Lloc: porta principal del Mercat. Organitza: Penya Mechero.

18:00 Teatre de carrer amb LA TROUPE MALABÓ. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

19:30 Obertura del MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR.

20:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Pregó d’inauguració del Mercat on tots els comediants donaran la benvinguda als visitants. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

20:00 Concurs de pesca sènior a l’escullera del port. Organitza: “Sociedad de Pesca Deportiva El Mero”.

20:15 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Cercavila dels Comediants de la Legua. La hilarant companyia de còmics de D. Paolo Borcelli arriba amb tots els seus bàrtuls provocant embolics, mofes i situacions jocoses, per a que l’autoritat els contracte com a divertiment al mercat renaixentista.

20:30 Cercavila de la Banda de Música Ciutat de Benicarló que recorrerà els carrers: Dr. Pera, c. Puig de la Nao, c. Mestre Serrano, c. Vinaròs, c. Major, c. Sant Joan, c. Joan Carles I, pg. Ferreres Bretó i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

20:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Exhibició de falconeria.

21:00 Tradicional serenata a Sant Bartomeu a càrrec de la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

21:00 Verbena popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

21:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. L’hora dels tallers. Participatius: -Jocs renaixentistes. -Taller de raku, tècnica de cocció de ceràmica (per a 7 persones), et couràs el teu cuenco, el pintaràs i te’l emportaràs. -Taller de paper (per a 25 persones), podràs fer-te un full de paper artesà a la tina. -Cuir (para 10 persones), aprendràs a fer-te els teus adorns personals i regals. -Demostratives: Impremta, torn de ceràmica.

21:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. El fantasma de Leonardo da Vinci.

22:00 Tirada oberta nocturna al plat. Lloc: Camp de tir municipal “La Basseta”. Organitza: “Sociedad de Cazadores San Huberto”.

22:00 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Espectacle de malabars i foc.

22:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Processó de les ànimes. Espectacle de llum i pirotècnia. La mort, junt amb un cor d’ànimes en pena, ens narra una antiga història. Un mariner en mig d’una tempesta ven la seua ànima al diable. Vorem com es conduït als inferns.

23:00 Espectacle musical i de dansa SPIRIT OF THE DANCE. Entrades 15 € anticipades, 20 € taquilla. Lloc: annex Pavelló Polisportiu.

23:30 MERCAT RENAIXENTISTA I SEGLE D’OR. Cloenda del mercat.

02:00 Festa Marca gol si pots.Lloc: Casal de la penya. Organitza: Penya l’Arjup.

03:00 Concurs Platerets-Tets-Tets. Lloc: Casal de la penya. Organitza: Penya Mechero.

03:00 Festa sorpresa amb David Curto. Lloc: Casal de la penya. Organitza Penya Sector Crític.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló