Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2005

Diumenge 21 d'agost

09:00 Tirada oberta de colomí. Lloc: Camp de tir municipal “La Basseta”. Organitza: “Sociedad de Cazadores San Huberto”.

10:00 Eliminatòries del XXXII Obert de Tennis “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Club de Tennis Benicarló. Organitza: “Club de Tenis Benicarló”.

10:00 Concurs de tir i arrossegament al tirasset. Lloc: terrenys adjacents av.Méndez Núñez. Organitza: Penya “Surrach 2000”.

10:00 Inauguració de l’exposició d’artesania i manualitats fetes pels socis del Club. Romandrà oberta en horari de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. Lloc: Club de la Tercera Edat. Organitza Associació de Pensionistes i Jubilats de la Tercera Edat.

10:00 Torneig de Voley-Platja, fins a les 20:00 h. Lloc: platja del Morrongo. Organitza: Gesport Maestrat.

10:00 III Festival del sol. Directes música electrònica experimental amb intervencions de performance. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

12:00 XV Concentració i plantà de gegants i cabuts. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

12:00 IV Regata de creuers “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Port Esportiu. Organitza: “Club de Vela Benicarló”.

15:00 VIII Concurs de Pintura i Dibuix Ràpid. Concentració als baixos de l’Ajuntament. Patrocina: Caixa Rural de Benicarló.

18:00 Espectacle taurí d’art valencià a càrrec del grup “Art Vallero”. Lloc: esplanada del port.

18:00 XXVII Cross de Festes 2005. Lloc: av. De Catalunya. Organitza: Club d’Atletisme Baix Maestrat.

18:00 Parc infantil amb inflables. Lloc: Placeta dels Bous.

18:00 Art al carrer (fins a les 00:00 h). Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Associació Benicarló Art i Regidora de Turisme.

18:00 Concurs de pesca juvenil, infantil i dames a l’escullera del port. Organitza: “Sociedad de Pesca Deportiva El Mero”.

18:00 Partit de futbol entre el Atletic Benicarló C. F. i un important equip de la comarca. Lloc: Camp de Futbol Municipal. Organitza: Atletic Benicarló, C. F.

18:00 Concentració de gegants i cabuts. Cercavila acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, c. del Rei en Jaume, c. Major i pl. de Sant Bartomeu.. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

18:30 Inauguració de la XV exposició de bonsai. Aquesta exposició romandrà oberta fins el dia 23 d’agost, en horari de 18:00 h a 01:00 h. Lloc: sala polivalent del Col·legi Marques de Benicarló (entrada per l’av. de Iecla). Organitza: Associació Bonsai de Benicarló.

19:00 Exposició Biennal de Pintura Ciutat de Benicarló. Lloc: Centre Cultural Convent de Sant Francesc. Organitza: Regidoria de Cultura i Mucbe.

20:00 Exhibició de gimnàstica rítmica. Al descans lliurament de premis del VIII Concurs de Pintura i Dibuix Ràpid. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.. Organitza: Club Mabel.

20:00 Concert coral de Festes Patronals. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

20:00 Cercavila i exhibició de farolets de meló de moro. Acompanyament a càrrec de la Colla de Dolçainers de Benicarló, la Colla de Gegants i Cabuts i l’associació Xancuts del C. E. I. P. Eduardo M. Ródenas de Benicarló. Lloc: Ajuntament, c. de Sant Francesc, c. del Carme, c. de Sant Joan, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament.

20:30 Partit de futbol entre el C.D. Benicarló i el C.D. Borriana. Lloc: Camp de Futbol Municipal. Organitza: C.D. Benicarló.

20:30 Exhibició de curtmetratges “La Mostreta”. Lloc: Plaça de Sant Joan. Organitza: Penya Mechero, castelló Nord TV i Associació Cultural Culturactiva.

20:30 V Globotà. Lloc: Placeta dels bous. Organitza: Penya Masclet.

21:00 Verbena popular a la terrassa del Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

21:30 Bou embolat a càrrec de la ramaderia Pacoc de la Vall d’Uixó.

21:45 Cercavila de danses i Ballada Popular. Recorregut: Pl. de Sant Bartomeu, c. Pubill, c. de Sant Jaume, c. de Sant Joan, c. Major i pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Escola de Danses Renaixença.

23:00 Correfoc a càrrec del grup Falla La Carrasca. Recorregut: plaça de Sant Bartomeu, c. d’Alcalà de Xivert, c. de Sant Benet, c. de Sant Silvestre, c. de Sant Martí, c. de Sant Gener, c. de Sant Isidre, av. Maestrat, c. de Ramon i Cajal, c. de Toledo, c. de la Pau i pl. de Sant Francesc.

23:00 Nit de revista amb “Suspiros de España”, encapçalada per Juan Ramón González. Entrada gratuïta. Lloc: Pista annexa Pavelló Polisportiu.

01:00 Festa FLIS FLAS amb Safri-Duo. Organitza: Peña Sector Crític.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló