Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2005

Dissabte 20 d'agost

00:15 III Festival del sol. Màgia de prop (Mag Noel). Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

01:00 III Festival del sol. FX Movement, videoprojeccions. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

02:00 III Festival del sol. Bike Visual Art Show. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

02:30 III Festival del sol. Espectacle de foc y pirotècnia a càrrec de “Piromaniàtics”. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

08:00 Bastiment de cadafals a l’esplanada del port.

10:00 XXXII Obert de Tennis “Ciutat de Benicarló”, eliminatòries. Lloc: Club Tennis Benicarló. Organitza: “Club de Tenis Benicarló”.

10:00 Tirada nacional de Recorreguts de Caça. Lloc: “Mas de Roca” a Xert. Organitza: “Sociedad de Cazadores San Huberto”.

10:00 XIV Marató Fotogràfica Ciutat de Benicarló. Lliurament de rodets de 10 h a 12 h. Fins el dia 23. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: “Enfoque”, “Agrupación Fotográfica de Benicarló”.

12:00 Campanes al vol.

12:00 III Festival del sol. Campionat de futbolí. Inscripcions divendres 19 d’agost a les 21:00 hores a la platja Caracola. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

13:00 Cercavila a càrrec de la xaranga “Vi Dolcet”. Recorregut: Recinte de penyes, av. de Méndez Núñez, pl. de la Mare Molas, c. de les Moreres, pl. del Mercat Vell, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament.

13:30Cridà”. Llançament del coet anunciador de les festes; remat de coets i campanes al vol.

13:30 IX Pelotazo des del balcó de l’Ajuntament (amb intent de superar el Record “Guinness” de gent present) i llançament de més de 2.000 pilotes. Organitza: Penya l’Arjup.

13:30 Cercavila amb la xaranga “Vi Dolcet” i festa de l’espuma. Recorregut: pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. d’Hernán Cortés, av. de Iecla, c. del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament. Col·labora: Coordinadora de penyes.

13:30 Clàssica batalla d’espuma. Lloc: Enfront Informació i Turisme. Organitza: Coordinadora de penyes.

15:00 IV Regata de creuers “Ciutat de Benicarló”. Lloc: Port Esportiu. Organitza: Club de Vela Benicarló.

16:00 Concurs de tir i arrossegament al tirasset. Lloc: Terrenys adjacents av. de Méndez Núñez. Organitza: Penya “Surrach 2000”.

16:00 III Festival del sol. Inici exhibició musical amb DJ’s (varis artistes). Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

17:00 Concurs de petanca. Lloc: Parc “El Barranquet”. Organitza: Club Petanca Benicarló.

17:00 III Festival del sol. Campionat Voley-Platja. Inscripcions divendres 19 d’agost a les 21:00 hores a la platja la Caracola. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

18:00 III Festival del sol. Exhibició Graffiti Art. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

19:30 Espectacle folklòric de la Polinèsia amb MANAVA TAHITI SHOW. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

20:00 Cercavila a càrrec de la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: c. de Cabanes, c. del Mossèn Lajunta, pg. de Febrer i Soriano, c. de Sant Joan, av. de Joan Carles I i pg. de Ferreres Bretó.

21:00 Traca que recorrerà els carrers de la volta i ramell de focs a càrrec de Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

21:30 Proclamació i imposició de Bandes a la Reina de les Festes, Dulcinea i Cort d’Honor. Acompanyaran la cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Lliurament del Premi de Poesia “Flor Natural” a la Sra. Paquita Mancheño Lozano, per l’obra: “Benicarló s’ha enamorat”. Pregó de Festes a càrrec de D. Jorge Cid, llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona; inicia la seua activitat professional en 1979 a Benicarló com a farmacèutic i analista clínic; especialista en anàlisis clínics des de 1989; vocal autonòmic d’AEFA (“Asociación Española de Farmacéuticos Analistas”) en la Comunitat Valenciana; Diploma de Postgrau de la Universitat de Barcelona; Màster en Bioquímica Clínica i Patologia Molecular; membre de nombre de l’”Asociación Española de Biopatología Médica”, tutor col·laborador de pràctiques de la Universitat de València, Complutense de Madrid, Miguel Hernández d’Alacant i del Institut “Ramón Cid” de Benicarló. Lloc: Plaça de la Constitució. Arranjaments florals a càrrec de Floristeria Feliu.

23:00 Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d’Honor i Dames Infantils. Acompanyarà la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: c. de València, c. del Crist de la Mar, av. de Iecla, av. de Méndez Núñez, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar i pista Pavelló Polisportiu.

23:30 Nit del Certamen. Ball de Gala amb l’actuació de les orquestres CLAVE i GOLDEN. Lloc: pista annexa al Pavelló Polisportiu. Arranjaments florals a càrrec de floristeria Vanesa.

00:00 Ball popular amb l’orquestra Dolce Vita. Lloc: platja del Morrongo.

02:00 Festa FLIS FLAS. Organitza: penya Sector Crític.

02:00 III Festival del sol. Intervencions J.L. Parker, Saxo. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

02:30 III Festival del sol. FX Movement, videoprojeccions en directe. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

03:00 III Festival del sol. Espectacle malabar, llums biorítmiques i dansa contemporània. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

04:00 III Festival del sol. BikeVisual Art Show, exhibició de bici. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

06:00 III Festival del sol. Intervencions Will Corujo, Violí. Lloc: platja la Caracola. Organitza: Imag’n.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 15:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló