Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2004

Divendres 27 d'agost

09:00 Entrada de vaques. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés. Recorregut: c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló i esplanada del port.

10:30 Cercavila amb la Reina, Dulcinea i Cort d'Honor, Dames de les Entitats i Autoritats, acompanyats per la Colla de Dolçainers i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, Sant Joan, pg. de Febrer i Soriano, c. de Mossén Lajunta, c. de Cabanes i Parròquia Santa Maria.

11:30 Missa i ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar. Cants a càrrec del Cor Parroquial, dirigit pel Sr. Antonio Redorat. Lloc: Parròquia Santa Maria.

12:00 Bous a la mar. Ramaderia: Fernando Mansilla Bellés Lloc: Esplanada del port.

16:00 XXXI Obert de Tennis "Ciutat de Benicarló" semifinals. Lloc: Club Tennis Benicarló. Organitza: Club de Tenis Benicarló

17:00 Bous a la mar. Ramaderia: Germán Vidal. Lloc: Esplanada del port. Col·labora: Bar Restaurante Pinche de Oro.

18:00 Parc infantil amb inflables. Lloc: Placeta dels Bous.

18:30 Degustació popular d'orxata i fartons. Lloc: c. de Sant Joan. Organitza: Penya Sector Crític

19:00 Inauguració de l'exposició de la XIII Marató fotogràfica. Aquesta exposició romandrà oberta fins diumenge 29 de 19 h a 22 h. Lloc: Saló d'actes de la Caixa Rural situat a l'avinguda Joan Carles I. Organitza: Enfoque, Agrupación Fotogràfica de Benicarló

19:30 Partit de presentació de l'equip en Divisió d'Honor entre Benicarló F. S. i Playas de Castelló. Lloc: Pavelló Polisportiu Municipal. Organitza: Futbol Sala Baix Maestrat

20:00 Inauguració de la Fira Alternativa. Lloc: Plaça Emperador Carlos I.

20:30 Velada flamenca a cargo del grupo DUENDE. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Casa de Andalucía

22:00 Festival folkclòric aragonés. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Centro Aragonés Benicarló

23:00 XIV Cantada d'havaneres amb el grup CANYA DOLÇA. A la mitja part es repartirà el tradicional cremadet a tots els assistents. Lloc: Platja del Morrongo. Patrocina: Bancaixa. Fundació Caixa Castelló.

00:00 Bous embolats amb les ramaderies de German Vidal, Hermanos Orient Julian i Pedro Fumadó Amenós "El Xarnego". Lloc: Esplanada del port.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/11/2018 15:07 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló