Dissabte 21 d'agost

08:00 Bastiment de cadafals a l'esplanada del port.

10:00 XIII Marató Fotogràfica Ciutat de Benicarló. Lliurament de rodets de 10 h a 12 h. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Enfoque, Agrupación Fotogràfica de Benicarló

12:00 Campanes al vol

13:00 Cercavila a càrrec de la xaranga "Cubarritme". Recorregut: Recinte de penyes, av. de Méndez Núñez, pl. de la Mare Molas, c. de les Moreres, pl. del Mercat Vell, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament.

13:30 Crida. Llançament del coet anunciador de les festes; remat de coets i campanes al vol. Cercavila amb la xaranga "Cubarritme" i festa de l'espuma. Recorregut: pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. d'Hernán Cortés, av. de Iecla, c. del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i Ajuntament. Col·labora: Coordinadora de penyes.

13:30 VIII Pelotazo des del balcó de l'Ajuntament. Organitza: Coordinadora de penyes

15:00 III Regata de creuers "Ciutat de Benicarló". Lloc: Port esportiu. Organitza: Club de vela Benicarló

16:30 Concurs de tir i arrossegament al tirasset. Lloc: Prolongació de l'avinguda de Iecla. Organitza: Penya "Surrach 2000"

17:00 III Torneig "Half-life/Counterstrike". Lloc: "NetWeekend" (annex pavelló polisportiu). Organitza: Penya Mechero

18:00 Espectacle infantil Un dia amb Malabó. Taller de circ amb la companyia "La troupe Malabó". Lloc: Placeta dels Bous. Patrocina: Bancaixa.

18:30 Partit de futbol entre Peña Valencianista Benicarló CF i Racing Benicarló CF. Lloc: Camp de futbol Jaume I. Organitza: Peña Valencianista Benicarló C. F.

19:00 Inauguració de l'exposició del XXXII Certamen biennal de pintura Ciutat de Benicarló. Aquesta exposició romandrà oberta fins diumenge 29. Lloc: Museu Arqueològic Municipal.

19:30 Espectacle musical celta i Conxuro de la Queimada, a càrrec del grup Alann Bique. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

20:30 Cercavila a càrrec de la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: c. de Cabanes, c. del Mossén Lajunta, pg. de Febrer i Soriano, c. de Sant Joan, av. de Joan Carles I i pg. de Ferreres Bretó

21:30 Traca que recorrerà els carrers de la volta i ramell de focs a càrrec de Pirotècnia Tomas, S. L. de Benicarló. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

22:30 Proclamació i imposició de Bandes a la Reina de les Festes, Dulcinea, i Cort d'Honor. Acompanyaran la cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Lliurament del Premi de Poesia Flor Natural. Pregó de Festes a càrrec de Teudo Sangúesa Esteban, catedràtic de Filosofia del IES "Ramon Cid" (centre al qual esta vinculat des de l'any 1981 i del que ha sigut director des de 1982 a 1994) i Coordinador de l'Aula de la UNED a Benicarló. Es també membre del Consell de Redacció i columnista del setmanari El Dissabte. Lloc: Auditori Municipal.

23:30 Ball popular amb el DUO PARADIS. Lloc: Pista Polisportiva del passeig Marítim.

23:45 Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i Dames Infantils. Acompanyarà la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: c. de València, c. del Crist de la Mar, av. de Iecla, av. de Méndez Núñez, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar i Pista Pavelló Polisportiu.

00:00 Nit del Certamen. Ball de Gala amb l'actuació de THE PLATTERS i l'orquestra SCALA ROYAL. Lloc: Pista annexa al Pavelló Polisportiu. Col·labora: Electrodomesticos Lores.