Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2003

Diumenge 24 d'agost

09:00 Tirada nacional de guatlles a màquina. Lloc: Camp de tir municipal La Basseta. Organitza: Sociedad de Cazadores San Huberto.

11:00 Missa concelebrada. Presidida pel reverend Sr. D. Vicent Beltrán Nebot, rector de la parròquia de Sant Bartomeu. El panegíric anirà a càrrec del reverend Sr. D. José Canelles Insa, rector de la parròquia de San Pere i arxiprest de Benicarló. Acompanyaran els cants el Cor Parroquial Sant Bartomeu, dirigit per Antonio Redorat. El Club Colombòfil Missatger realitzarà una solta de coloms. Tot seguit, processó dels Sants Patrons Sant Bartomeu i Sants Màrtirs Abdó i Senén, presidida per la Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i Autoritats; acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers, la Banda de Música Ciutat de Benicarló i l'Escola de Danses Renaixença.

11:00 Regata II Obert de vela Ciutat de Benicarló. Lloc: Port esportiu. Organitza: Club de vela Benicarló.

13:00 Lliurament de premis. al NetWeekend.org. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

13:00 Visita al Centre Geriàtric per part de la Reina, Dulcinea, Cort d'Honor i Autoritats.

14:00 Gran mascletà a la Plaça de la Constitució a càrrec de Pirotècnia Tomàs, S. L. de Benicarló.

14:00 Desconnexió i clausura. al NetWeekend.org. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

19:00 Desfilada de carrosses i batalla de confeti amb l'acompanyament de les diferents colles participants en la XVII Trobada de Dolçainers i Tabaleters. Recorregut: Pintor Sorolla, Constitució, Pius XII, Crist de la Mar, Joan Carles I, Ferreres Bretó i Pintor Sorolla.

19:00 Fira alternativa. Lloc: Plaça Mestre de Temple.

19:00 Mercat d'Artesania. Lloc: Plaça Constitució.

19:30 Macrodegustació de coc de tomata al c. de Sant Joan. Organitza: Penya Els Salats.

20:00 Partit de futbol entre els equips C. D. Benicarló i el C. D. Sant Jordi. En acabar el partit es retrà homenatge a José Palanques. Lloc: Camp Municipal. Organitza: Club DePortivo Benicarló.

20:00 Projecció de la pel·lícula El Señor de La Salle. Lloc: Hogar La Salle. Organitza: Associació Antics Alumnes La Salle.

20:00 XVII Trobada de Dolçainers i Tabaleters. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: A. C. Colla de Dolçainers de Benicarló.

23:00 Cloenda de la Fira Alternativa.

23:30 Traca fi de festes i gran castell de focs d'artifici, a càrrec de Pirotècnia Tomàs, S. L. de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, Major, Sant Joan, Crist de la Mar i escullera del Port.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló