Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2003

Divendres 22 d'agost

09:00 Entrada de bous. Ramaderia: José Vicente Llopis Albert. Recorregut: Crist de la Mar, Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

10:30 Cercavila amb la Reina, Dulcinea i Cort d'Honor, Dames de les Entitats i Autoritats, acompanyats per la Colla de Dolçainers i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, Ferreres Bretó, Joan Carles I, Sant Joan, Passeig Febrer i Soriano, Mossèn Lajunta, Cabanes i Parròquia de Santa Maria.

11:30 Missa i ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar. Cants a càrrec del Cor Parroquial, dirigit pel Sr. Antonio Redorat. Lloc: Parròquia de Santa Maria.

12:00 Obertura de Portes del NetWeekend.org. Lloc: pista annexa pavelló polisportiu. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

16:00 II Torneig d'Handbol Platja. Lloc: Platja del Morrongo. Organitza: Club Handbol Benicarló.

16:00 XXX Obert de Tennis Ciutat de Benicarló-semifinals. Lloc: Club Tennis Benicarló. Organitza: Club de Tenis Benicarló.

17:00 Bous a la mar. Ramaderia: José Vicente Llopis Albert. Lloc: Esplanada del Port. Col·labora: Autoescuela Benicarló.

17:00 Inauguració NetWeekend.org. El NetWeekend estarà obert els dies 22, 23 i 24 en horari de 12:00 h a 24:00 h. Lloc: Pista annexa pavelló polisportiu. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

17:30 Festa infantil al casal de la Penya. Organitza: Penya Juvenil l'Arjup.

18:00 Presentació de l'Associació d'usuaris de Noves Tecnologies (AUNET). Lloc: pista annexa pavelló polisportiu. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

18:00 Taller de manualitats. al casal de la Penya. Organitza: Penya Els Salats.

18:00 Degustació popular de "Orxata i fartons". Lloc: c. de Sant Joan. Organitza: Penya Sector Crític.

18:00 Exhibició de Trialsing i exhibició de salts de Bmx. Amb els millors "cyclers" d'Espanya. Lloc: enfront del casal de la Penya Mechero. Col·labora: Penya Mechero. Organitza Unoatre.

19:00 Concert de jazz a càrrec de Diabolus. Lloc: Plaça del País Valencià. Col·labora: Cafeteria Goya.

19:00 Mercat de l'Art Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

20:00 Conferència sobre proramari lliure. Linux, eixe gran desconegut, al NetWeekend.org. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

20:00 Festival de dansa Andalusa. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Organitza: Casa de Andalusia.

20:00 Inauguració de la fira alternativa. Lloc: Plaça del Mestre de Temple.

20:30 Subhasta de les obres exposades al Mercat de l'art. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

21:00 Ball a la terrassa del club de la tercera edat. Organitza: Associació de Pensionistes i Jubilats de la Tercera Edat.

21:00 Conferència sobre xarxes inalàmbriques. Antenes Wireless. Normativa i reglamentació. Des de A Corunya al NetWeekend.org. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

22:00 Concert extraordinari PRO-gira Japó 2003 Col·labora: Ballet Lupe i L'Escenari. Directors: Lupe Castelló, Josi Ganzenmüller i Josvi Arnau. Entrades numerades. Venda de entrades al local de la Comissió de Festes i a la guixeta de l'Auditori. Lloc: Auditori Municipal Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

22:00 Correfocs a càrrec del grup Falla La Carrasca. Recorregut: Plaça del Mercat, Hernan Cortes, Joan XXIII, Francisco Pizarro, València, César Cataldo, Grau, Companyia del Port i platja del Morrongo.

22:00 Inici de torneigs en línia (internet). Consoles i PC, al NetWeekend.org. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

22:30 Mechero Festival 2003. amb l'actuació dels grups Breed 77, Hamlet i Sober. Lloc: Pista annexa pavelló polisportiu. Organitza: Penya Mechero.

23:00 XIII Cantada d'havaneres amb el grup Penjats de L'ham. A la mitja part es repartirà el tradicional cremadet a tots els assistents. Lloc: Platja del Morrongo. Patrocina: Bancaixa. Fundació Caixa Castelló. Col·labora amb el cremadet Bodega Bar Miravet.

00:00 Inici de torneigs en xarxa local al NetWeekend.org. Organitza: Associació d'usuaris de Noves Tecnologies - AUNET.

01:00 Bous embolats amb la ramaderia de José Vicente Llopis Albert i Manuel Herrera Cherta. Després vaquetes. Lloc: Esplanada del Port. Col·labora: Cuindec.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/03/2019 15:02 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló