Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2003

Dimecres 20 d'agost

09:00 Entrada de bous. Ramaderia: José Vicente Llopis Albert. Recorregut: Crist de la Mar, Marqués de Benicarló i esplanada del Port.

12:00 Bous a la mar. Ramaderia: José Vicente Llopis Albert. Lloc: Esplanada del Port.

16:00 Tirada social al plat. Lloc: Camp de tir municipal La Basseta. Organitza: Sociedad de Cazadores San Huberto.

16:00 III Campionat FIFA PlayStation. Lloc: local social situat al c. del Crist de la Mar, 155. Organitza: Penya Tararots.

16:30 Campionat de ping-pong al casal de la Penya. Organitza: Penya Juvenil l'Arjup.

17:00 Bous a la mar. Ramaderia: José Vicente Llopis Albert. Lloc: Esplanada del Port.

17:30 III Festa Mascota. Lloc: Pl. del Mercat. Organitza: Penya Mechero.

18:00 Espectacle infantil de titelles M. Pino amb l'obra La canción del pirata. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Patrocina: Bancaixa. Fundació Caixa Castelló.

18:30 Inauguració del Mercat Medieval amb el pregó Concessió de Fira. Hi haurà una exposició permanent d'una autèntica cambra de tortura. Grups d'ambientació, música, teatre i malabars: RODAMONS, CRU, KANGUELO i ALBERTO als voltants del c. del Carme.

19:00 Representació de personatges i demostració d'oficis al Mercat Medieval.

19:30 Concert de música antiga: Entre cantiga y cantiga Lloc: Església parroquial de Sant Bartomeu.

20:00 Espectacle de malabaristes al Mercat Medieval.

20:30 Actuació del grup folklòric ucraïnès Juventud de Donbas. Lloc: Plaça Sant Bartomeu. Col·labora: Frutas Foix.

20:30 Exhibició de falconeria al Mercat Medieval.

21:00 Ball a la terrassa del club de la Tercera Edat. Organitza: Associació de Pensionistes i Jubilats de la Tercera Edat.

21:00 Xanques amb foc al Mercat Medieval.

21:30 Romanceries ad libitum al Mercat Medieval.

22:00 Espectacle de malabars amb foc al Mercat Medieval.

23:00 Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i Dames de les Entitats. Acompanyarà la Banda de Música Ciutat de Benicarló i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, Ferreres Bretó, Joan Carles I, Crist de la Mar, Dr. Ferran, Mare Molas, Catalunya, Manuel Alvar i Pista Pavelló polisportiu.

00:00 Ball popular amb el grup Coctelera. Lloc: Platja del Morrongo. Col·labora: Helados Costa Dorada, Heladeria Jijonenca i Oremar.

00:00 Gala-Ball en homenatge a les Dames de les Entitats Locals. Actuació de les Orquestres La Habana i Stradivarius. Durant l'acte es retrà homenatge al Millor esportista 2002, Sr. D. José Manuel Pellicer Cervera, de la entitat Maestrat Motor Club Benicarló. Persona vinculada amb l'esport, Sr. D. Manuel Herrero Casado, del Club Handbol Benicarló (a títol pòstum). Persona destacada en l'àmbit cultural, Sr. Pablo Angles Galindo, de l'Associació Musical Ciutat de Benicarló. I entitat destacada en l'àmbit de l'acció social voluntària el Club Afanias, i en el seu nom l'actual president en Benito Foix Roca. Ramell multicolor a càrrec de Pirotècnia Tomàs, S. L. de Benicarló. Lloc: Pista annexa Pavelló polisportiu. Col·labora: E. J. R. System's.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló