Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2003

Dissabte 16 d'agost

08:00 Bastiment de cadafals a l'esplanada del Port.

10:00 XII Marató Fotogràfica Ciutat de Benicarló. Lliurament de rodets de 10 h a 12 h a l'Oficina Municipal de Turisme. Organitza: Enfoque, Agrupación Fotogràfica de Benicarló.

12:00 Campanes al vol.

12:00 Concentració dels vehicles participants en la III Mostra de vehicles clàssics. Lloc: Plaça de la Constitució. Col·labora: Coca-Cola.

13:30 Crida. Llançament del coet anunciador de les festes; remat de coets i campanes al vol. Cercavila amb la xaranga Cubaritme. Recorregut: Ferreres Bretó, Constitució, Pius XII, Hernán Cortés, Iecla, Crist de la Mar, Joan Carles I, Ferreres Bretó i Ajuntament.

13:30 VII Pelotazo des del balcó de l'Ajuntament. Organitza: Penya Juvenil l'Arjup.

14:30 Fideuà per als membres de les penyes al recinte de les penyes. Organitza: Coordinadora de Penyes.

16:00 Concurs de tir i arrossegament al Tirasset. Lloc: Prolongació avinguda de Iecla. Organitza: Penya Surrach 2000.

17:00 Concentració dels vehicles participants en la III Mostra de vehicles clàssics. Lloc: Port esPortiu. Col·labora: TransPortes Bautista Quiñones.

18:00 XIII Exposició de Bonsais. Aquesta exposició romandrà oberta fins diumenge 17, de 18 a 22 hores. Lloc: Sala polivalent del Col·legi Marqués de Benicarló (Entrada pel c. de Iecla). Organitza: Associació Bonsai de Benicarló.

19:00 Mercat d'Artesania. Lloc: Plaça Constitució.

20:00 Demostració castellera a càrrec de la colla Xiquets del Serrallo de Tarragona. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Col·labora: Aridos Domingo.

20:30 Cercavila a càrrec de la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: Cabanes, Mossèn Lajunta, Febrer i Soriano, Sant Joan, Joan Carles I i Ferreres Bretó.

21:00 Ball a la Terrassa Club de la Tercera Edat. Organitza: Associació de Pensionistes i Jubilats de la Tercera Edat.

21:00 Desfilada i concentració dels vehicles participants en la III Mostra de vehicles clàssics, pels carrers de la ciutat. Lloc: Plaça Constitució. Col·labora: Parador de Turisme de Benicarló.

21:30 Traca que recorrerà els carrers de la volta i ramell de focs a càrrec de Pirotècnia Tomàs, S. L. de Benicarló. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.

22:30 Proclamació i imposició de bandes a la Reina de les Festes, Dulcinea, i Cort d'Honor. Acompanyaran la cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Lliurament del Premi de Poesia Flor Natural. Pregó de Festes a càrrec de Francisco Gallego i Casado: catedràtic de Llengua i Literatura Espanyoles. Professor a Benicarló als instituts d'ensenyança secundària durant casi tota la seva vida professional. Lloc: Auditori Municipal

23:30 Ball popular amb el grup Sherezade. Lloc: Pista Polisportiva del passeig Marítim. Col·labora: Bar El Jardín i Hotel Restaurant Marynton.

23:45 Cercavila amb la Reina de Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i Dames Infantils. Acompanyarà la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: c. de València, Crist de la Mar, Iecla, av. de Méndez Núñez, av. de Catalunya, Manuel Alvar i Pista Pavelló PolisPortiu.

00:00 Nit del Certamen. ball de Gala amb l'actuació de les Orquestres Costa Valencia i Maestronic. Ramell de focs d'artifici a càrrec de Pirotècnia Tomàs, SL de Benicarló. Lloc: Pista annexa al Pavelló polisportiu. Col·labora: Electrodomèstics Lores.

02:00 V Sant Fermí al casal de la Penya. Organitza: Penya Sector Crític.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló