Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FALLES D'ALTRES ANYS

Falles 2012

Del 2 al 19 de març

Benicarlandos i benicarlandes. La nostra festa fallera torne a estar ací. Ja molt prompte els nostres carrers es tornaran a engalanar i s'ompliran de llum i peinetes, els mocadors, les flors, les bruses, les randes i els ninots, tornaran a acompanyar-nos i a passejar amb nosaltres pel nostre poble. El soroll de la pólvora ens farà trontollar el cor i ens retrobarem novament als casals i compartirem despertades, paelles, música, dolços i misteles, i per uns dies els benicarlandos i tots els que ens vulguen visitar i acompanyar viurem pels carrers. No es pot oblidar que esta màgia, la qual per uns dies viurem, és possible gràcies a la nostra Junta Local Fallera. A ella i a totes les comissions, fallers i falleres, vull agrair-los l'esforç que fan durant tot l'any perquè això siga realitat, el seu treball i la seua il·lusió fan que la festa fallera torne tots els anys puntual a visitar-nos. També felicitar a la Nostra Fallera Major Ingrid Vizcarro, digna representant de la dona benicarlanda i a la fallera infantil, Paula Gisbert la qual ens aportarà alegria i les rialles de la infantesa. Elles faran que la festa siga més festa.

Així mateix, felicito en especial a les Falles que celebren els seus respectius aniversaris, NOU BARRI, CAMPANAR, PAPERINA I CADUF.

Benicarlandos, benicarlandes, visquem les falles, però sense oblidar que la tolerància, el civisme i la fraternitat són ingredients indispensables de tota festa.

Bones Festes per a tots!!!

Marcelino Domingo Pruñonosa

Alcalde de Benicarló

Document Idioma Format Longitud Actualitzat Autor

Llibret Oficial de les Falles 2012

pdf 10,78 MB 27/02/2012

Programa d'actes de la Junta Local Fallera

pdf 56,13 KB 27/02/2012
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 15:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló