Aparador virtual

Berta Ferrer Pell

Berta Ferrer Pell

 

Sabates, bosses i complements

Berta Ferrer PellAquest establiment naix el 1975 per a oferir una àmplia gamma de productes per a homes i dones.
A Berta Ferrer Pell trobaràs productes de marroquineria, bosses, cinturons, articles de viatge, guants, paraigües, carteres d’executiu i molts altres productes realitzats tan em pell com amb els més moderns materials sintètics.
Tots els productes de confecció (abrics, jaquetes, pantalons, faldes, parques … ) estan realitzats exclusivament en pell.

Disposem d’una àmplia gamma de marques, entre les quals destaquem, en productes de marroquineria de pell, els articles de GOCCE, PIEL NOBLE, OLIMPO, T. PEROTTI, o PyP.

ROBERTO BELLIDO, PIEL NOBLE, MIGUEL BELLIDO, OLIMPO, o BELLIDO DESIGN posen a la teua disposició la seua àmplia gamma de cinturons de pell.

Pel que respecta a les bosses, en pell destaquen firmes com ANTONI, MARTINETTI o INMA DOMENECH; confeccionades amb altres materials, trobem bosses sintètiques de GOCCE, CRISAN o SPIGA, sense oblidar les bosses de raso i pedreria d’E. FERRI, o les bosses metàl·liques de C. DOMENECH.

L’oferta de carteres d’executiu és també extensa. S’hi poden elegir des dels models de pell dissenyats per GOCCE o MATIAS SALVA, fins els sintètics de MALQUER o AMARCO.

SAMSONITE, MALQUER i CAMINATTA BAGS et permeten escollir els articles de viatges que més s’adapten a les teues necessitats, realitzats en materials com el l polipropilé, plàstic ABS, o poliester.

I per a gaudir del confort de la pell, a Berta Ferrer Pell trobaràs peces de confecció de PORTE, PASSERELLA, CANOE DREAMS o YELDERIS, en napa, ante, nubuc o pècari, a més de guants d’AMARCO o JUBA’s.

Adreça: CARRER DE FERRERES BRETÓ, 9

Telèfon: 964 461 900 

e-mail: bertaferrerpell@gmail.com