Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
COMERÇ

Regidoria de Comerç i Mercats

L'Ajuntament de Benicarló compta amb una Regidoria de Comerç des de 1999, amb la intenció de concentrar els treballs que eren anteriorment part de les regidories de Governació i Hisenda i servir de nexe d'unió entre el teixit comercial local i les diferents administracions amb competències en matèria de comerç (local, autonòmica i estatal).

L'any 2001 es va presentar el Pla d'Acció Comercial de Benicarló, elaborat per l'oficina PATECO del Consell Superior de Cambres de Comerç. Aquest estudi s'erigeix en el document vertebrador de les diverses actuacions de l'Ajuntament de Benicarló en matèria comercial, en aspectes com mercats municipals, urbanisme comercial, desenvolupament d'una marca promocional o actuacions de dinamització.

Les iniciatives municipals a nivell de promoció i dinamització comercial urbana van fer mereixedor a l'Ajuntament de Benicarló del Premi Nacional de Comerç 2001 que anualment atorga el Ministeri d'Economia i Hisenda.


La Regidoria de Comerç i Turisme, al front de la qual es troba la regidora Rosana Marzá Caldés, integra dos serveis administratius complementaris: per un costat, l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC), adreçada especialment al sector comercial, i per altra part, l'oficina comarcal de la Cambra de Comerç de Castelló, orientada a l'activitat empresarial en general.


El personal administratiu de la Regidoria està format per un tècnic de promoció econòmica, responsable de l'oficina AFIC, i una administrativa d'administració general, situats al C. Cèsar Cataldo, 2 y un tècnic de la Cambra de Comerç, a la tercera planta de la Casa Consistorial; a més, per als treballs d'inspecció, vigilància i funcionament diari dels mercats central i no sedentaris dels dimecres, es compta amb la figura d'un encarregat de mercats, que té la seua oficina al Mercat Central.


Podeu contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme per qualsevol dels següents mitjans:


Regidoria de Comerç i Turisme

Ajuntament de Benicarló

c/César Cataldo, 2

12580 Benicarló

Tel. 964 82 50 13

Fax 964 47 59 08 (general Ajuntament) - 964 47 28 66 (oficina local Cambra de Comerç)

e-mail: correu.afic@ajuntamentdebenicarlo.org

Creat per cinta el 24/06/2015
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/03/2019 15:02 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló