Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
DESFILADA DE MODA

Desfilada de moda 2006-2007

El diumenge 15 d'abril de 2007 va tindre lloc, a l'annex cobert del pavelló poliesportiu de Benicarló, la cinquena edició de l'espectacular desfilada de moda organitzada per la Regidoria de Comerç i l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló, junt amb la Unió de Comerços de Benicarló.

Una espectacular passarel·la amb un recorregut total de 58 metres de llarg va servir de suport a la desfilada, on es van presentar les últimes tendències de moda dels comerços més actius de Benicarló, lluint les seues peces professionals de la passarel·la seleccionats per l'agència de models Art Status.

El muntatge es va completar amb una gran pantalla on es van visionar en directe els detalls de la desfilada captats per les càmeres de televisió presents al recinte, i també els logotips de les empreses participants en l'acte.

Prop de 1000 persones van assistir a la desfilada, destacant la qualitat dels productes presentats per les botigues participants (moda home, dona, esportiva, infantil, talles grans, roba de festa, i complements), la cuidada posada en escena, amb la línia estètica de les grans passarel·les internacionals, i el marc escollit per a l'acte, al qual es va poder acudir amb les invitacions que gratuïtament van repartir els comerços i institucions que van desfilar, col·laborar i organitzar l'acte.

A més de les propostes més innovadores de la moda per home i dona en tots els estils, la desfilada va comptar també amb la presència dels xiquets i xiquetes que van lluir, amb espontaneïtat i simpatia, les últimes tendències de moda infantil, sense oblidar les atractives coreografies que van servir per mostrar els millors models d'ulleres per a home, dona i xiquet per part de les òptiques de la ciutat.

La mostra de la millor moda dels comerços de Benicarló va completar-se amb passes dedicats a talles grans i, com a cloenda, una elegant selecció de vestits de núvia i acompanyant.

Creat per fidel el 20/04/2007
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló