Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
DESFILADA DE MODA 2005

Resum de la desfilada

El diumenge 23 d'octubre de 2005 va tindre lloc, a l'annex cobert del pavelló poliesportiu de Benicarló, la quarta edició de l'espectacular desfilada de moda organitzada per la Regidoria de Comerç i l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló, junt amb la Unió de Comerços de Benicarló, comptant aquesta iniciativa amb el patrocini de l'Antena Local Benicarló de la Cambra de Comerç de Castelló.

Una gran passarel·la de 22 metres de llarg va servir de suport a la desfilada, on es van presentar les últimes tendències de moda de 12 comerços de Benicarló, alguns dels quals van oferir al públic 2 passes de la seua roba, lluint les seues peces professionals de la passarel·la seleccionats per l'agència de models Art Status.

El muntatge es va completar amb 2 grans pantalles de 3x4 metres on es van visionar en directe els detalls de la desfilada captats per les càmeres de televisió presents al recinte, i també els logotips de les empreses participants en l'acte.

Unes 1500 persones van assistir a la desfilada, destacant la qualitat dels productes presentats per les botigues participants (moda home, dona, esportiva, infantil, talles grans, roba de festa, i complements), la cuidada posada en escena, amb la mateixa línia estètica que les grans passarel·les internacionals, i el marc escollit per a l'acte, al qual es va poder acudir amb les invitacions que gratuïtament van repartir els comerços i institucions que van desfilar, col·laborar i organitzar l'acte.

A més de les propostes més innovadores de la moda per home i dona en tots els estils, la desfilada va comptar també amb la presència dels xiquets i xiquetes que van lluir, amb espontaneïtat i simpatia, les últimes tendències de moda infantil, sense oblidar les atractives coreografies que van servir per mostrar els millors models d'ulleres per a home, dona i xiquet per part de les òptiques de la ciutat.

La mostra de la millor moda dels comerços de Benicarló va completar-se amb passes dedicats a talles grans i, com a cloenda, una elegant selecció de vestits de núvia i acompanyant.

La web municipal www.ajuntamentdebenicarlo.org/v/desfiladamoda ha realitzat un complet seguiment de la Desfilada, amb "aparadors virtuals" de les empreses participants i la resta de detalls de la desfilada.

L'organització valora molt positivament la consolidació d'aquesta iniciativa, que d'aquesta manera arriba a la quarta edició amb gran èxit de públic, preparant-se ja noves edicions d'aquests i altres actes que permeten mostrar a Benicarló i comarca l'oferta comercial dels establiments de la ciutat que s'impliquen i participen en la promoció del comerç local.

Creat per fidel el 24/10/2005
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 15/02/2019 14:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló