Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
DESFILADA DE MODA

Desfilada de moda 2004

Benicarló està de moda

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Comerç i l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC), organitza, amb la col·laboració de l'Associació de Comerç i Serveis de Benicarló (PYMEC) i la Unió de Comerços de Benicarló, la tercera edició de la Desfilada de Moda que tan bona acollida de públic ha tingut en les anteriors temporades.

Aquesta desfilada compta amb el patrocini especial de l'oficina a Benicarló de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, que aquest mes d'octubre comença a oferir els seus serveis a empreses de Benicarló i comarca des de la seua seu al tercer pis de l'Ajuntament.

Aquesta desfilada de moda, amb el lema "Benicarló està de moda", mostrarà a Benicarló i comarca els millors articles del comerç de Benicarló per a la temporada tardor-hivern. Els assistents podran veure de prop els més elegants articles de moda de dona, home, infantil i roba esportiva, i tot tipus de complements, gràcies a la participació dels nombrosos establiments que han fet possible aquesta iniciativa.

La Regidoria de Comerç i Mercats i els comerciants locals, treballen en estreta col·laboració per tal de perfilar els detalls d'aquesta desfilada, que tindrà lloc el diumenge dia 24 d'octubre, a partir de les 19.00 hores, al nou anex cobert del pavelló poliesportiu, amb un espectacular desplegament de llum i só que farà d'aquest acte un esdeveniment atractiu per a tota la comarca.

La desfilada anirà a càrrec de l'agència de models Embassy, i comptarà amb la presència de models professionals experimentats en les principals passarel·les de moda per lluir la roba i complements dels comerços de Benicarló.

Els interessats en assistir poden recollir, de manera totalment gratuïta, les invitacions en qualsevol de les empreses participants.

Per a rebre més informació sobre aquesta iniciativa podeu posar-vos en contacte amb l'oficina (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló cridant al 964470050, o per correu electrònic a correu.afic@ajuntamentdebenicarlo.org

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló