Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
DESFILADA DE MODA 2004

Desfilada de moda 2004

El diumenge 24 d'octubre de 2004 va tindre lloc, a l'annex cobert del pavelló poliesportiu de Benicarló, la tercera edició de l'espectacular desfilada de moda organitzada per la Regidoria de Comerç i l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló, junt amb l'Associació de Comerç i Serveis (PYMEC),i la Unió de Comerços de Benicarló, comptant aquesta iniciativa amb el patrocini de l'Antena Local Benicarló de la Cambra de Comerç de Castelló.

Una gran passarel·la de més de 125 metres quadrats va servir de suport a la desfilada, on es van presentar les últimes tendències de moda de 15 comerços de Benicarló, alguns dels quals van oferir al públic 2 passes de la seua roba, lluint les seues peces professionals de la passarel·la seleccionats per l'agència de models Embassy.

El muntatge es va completar amb 2 grans pantalles de plasma on apareixien els logotips dels comerços participants, així com una espectacular pantalla de 3x4 metres on visionar en directe els detalls de la desfilada captats per les càmeres de televisió presents al recinte.

Més de 1000 persones van assistir a la desfilada, destacant la qualitat dels productes presentats per les botigues participants (moda home, dona, esportiva, infantil, talles grans, roba de festa, i complements), la cuidada posada en escena, amb ambientació de tardor, i el marc escollit per a l'acte, al qual es va poder acudir amb les invitacions que gratuïtament van repartir els comerços i institucions que van desfilar, col·laborar i organitzar l'acte.

A més de les propostes més innovadores de la moda per home i dona en tots els estils, la desfilada va comptar també amb la presència dels xiquets i xiquetes que van lluir, amb espontaneïtat i simpatia, les últimes tendències de moda infantil.

La mostra de la millor moda dels comerços de Benicarló va completar-se amb passes dedicats a talles grans, actuacions musicals; vestits regionals i de festa, i, com a cloenda, una elegant selecció de vestits de núvia i acompanyant.

La web municipal http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/v/desfiladamoda ha realitzat un complet seguiment de la Desfilada, amb "aparadors virtuals" de les empreses participants i la resta de detalls de la desfilada.

L'organització valora molt positivament la consolidació d'aquesta iniciativa, que d'aquesta manera arriba a la tercera edició amb éxit de públic i participació, preparant-se ja noves edicions d'aquests i altres actes que permeten mostrar a Benicarló i comarca l'oferta comercial dels establiments de la ciutat.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 14:35 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló