Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
DESFILADA DE MODA 2003

La desfilada

El dissabte 17 de maig de 2003 va tindre lloc, en la plaça Constitució de Benicarló, la segona edició de l'espectacular desfilada de moda organitzada per la Regidoria de Comerç i l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló, al costat de l'Associació de Comerç i Serveis (PYMEC), i amb el patrocini d'AUGIMAR i Marina Benicarló..

La popular Maria Abradelo va presentar la desfilada, mentre que en dos grans pantalles de plasma es projectaven els logotips dels comerços participants i les entitats organitzadores.

120.000W de llum i 10.0000W de so van inundar de color la passarel·la de més de 125 metres quadrats que va servir de suport a la desfilada..

En la desfilada van presentar les últimes tendències de moda 16 comerços de Benicarló, alguns dels quals van oferir al públic 2 passes de la seua roba, lluint les seues peces professionals de la passarel·la seleccionats per l'agència de models Jann, a càrrec d'Elisabeth Natividad..

Entre els models que van participar en la desfilada destaquen Luz Dey (Miss Colòmbia), Blanca Benlloch (Miss Castelló'2002), Eva Gallén (Miss Castelló'98), Miguel Ángel Silvestre (Mister Castelló), David Garcia (Mister València), i altres models professionals.

Tots ells van destacar la qualitat dels productes presentats per les botigues participants (moda home, dona, esportiva, infantil, talles grans, roba de festa, i complements), i el bon ambient que va regnar durant la seua presència a Benicarló, a més de valorar positivament el marc escollit per a la desfilada.

La desfilada va comptar també amb la presència dels xiquets i xiquetes que van lluir, en una simpàtica actuació, les últimes tendències de moda infantil, a més de passes dedicats a talles grans, i actuacions musicals; com a cloenda, es va presentar una elegant selecció de vestits de núvia i acompanyant.

La web municipal www.ajuntamentdebenicarlo.org/v/desfiladamoda ha realitzat un complet seguiment de la Desfilada, amb "aparadors virtuals" de les empreses participants i la resta de detalls de la desfilada.

La massiva afluència de públic, que va superar les 1.300 persones, i l'espectacular muntatge realitzat en la plaça, a la zona de la font i les jardineres de pedra, van donar exitosa continuïtat a aquesta desfilada que enguany arribava a la segona edició, i que es valora molt positivament per l'organització, ja que actes d'aquest tipus permeten mostrar a Benicarló i comarca l'oferta comercial dels establiments de la ciutat.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló