Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
DESFILADA DE MODA

Desfilada de moda 2002

Benicarló, comerç viu

Desfilada de Moda el 9 de juny de 2002 a les 8 de la nit a la plaça de la Constitució


L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Comerç i l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) junt amb l'Associació de Comerç i Serveis de Benicarló (PYMEC), i amb el patrocini de Caixa Penedès, han preparat una desfilada de moda amb la finalitat de mostrar els articles dels principals establiments de moda i complements de Benicarló i augmentar l'atractiu comercial de la ciutat.

Aquesta desfilada de moda, amb el lema "Benicarló, comerç viu", mostrarà a Benicarló i comarca articles de moda de dona, home, infantil i roba esportiva, i tot tipus de complements, gràcies a la participació dels nombrosos establiments que han fet possible aquesta iniciativa.

La Regidoria de Comerç i els comerciants locals, porten mesos treballant en estreta col·laboració per tal de perfilar els detalls d'aquesta desfilada, que tindrà lloc el dia 9 de juny, a la vesprada, a partir de les 20.00 hores, a la plaça de la Constitució, en ple centre de la ciutat, amb un espectacular desplegament de llum i só que farà d'aquest acte un esdeveniment atractiu per a tota la comarca.

La desfilada anirà a càrrec de l'agència de models Jann , i comptarà amb la presència de models professionals experimentats en les principals passarel·les de moda per lluir la roba i complements dels comerços de Benicarló.

El dia 9 de juny esdevindrà enguany el Dia del Comerç de Benicarló, programant-se de manera complementària a la desfilada la col·locació de jocs infantils al centre de la ciutat.

Per a rebre més informació sobre aquesta iniciativa podeu posar-vos en contacte amb l'oficina (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló o amb la seu de l'Associació de Comerç i Serveis (PYMEC) de Benicarló, al 964 47 33 90.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 15/02/2019 14:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló