Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
DESFILADA DE MODA 2002

La Desfilada

El diumenge 9 de juny de 2002 va tindre lloc, en la plaça de la Constitució, de Benicarló, una espectacular desfilada de moda organitzat per la Regidoria de Comerç i l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló, al costat de l'Associació de Comerç i Serveis (PYMEC), i amb el patrocini de Caixa Penedès.

Noemí OMS, Pady Martínez i Joan Peiró van presentar la desfilada, mentre que en dos avantguardistes pantalles de plasma es projectaven els logotips dels comerços participants i les entitats organitzadores. El muntatge de llum i so va completar l'ambient, inundant de color els més de 125 metres quadrats de passarel·la que es van instal·lar.

En la desfilada van presentar les últimes tendències de moda 25 comerços de Benicarló, lluint les seues peces professionals de la passarel·la seleccionats per l'agència de models Jann, a càrrec d'Elisabeth Natividad.

Entre els models que van participar en la desfilada destaquen Eva Sisó (primera dama de Miss Espanya i sisena classificada de Miss Univers), Luz Dey (Miss Colòmbia), o Elisabeth Ferreres (Top Model Catalunya), o Julio Canet (finalista de Míster Espanya), Edu Espino i Angel Molinos (Tops Model internacionals).

Tots ells van destacar la qualitat dels productes presentats per les botigues participants, i el bon ambient que va regnar durant la seua presència a Benicarló, a més de ressaltar la idoneïtat de la plaça Constitució per a acollir aquest tipus d'actes a l'aire lliure.

Van completar la desfilada els xiquets i xiquetes que van lluir moda infantil, així com un passe dedicat a talles grans a càrrec de Clara Modes, i un de vestits regionals i de núvia a càrrec de Regional i Festa Tere Bellés.

Van amenitzar els passes de models les actuacions dels clubs esportius Mabel i Gimsport, que van delectar el públic amb animacions musicals a càrrec dels seus joves membres.

Aquesta desfilada va servir també de comiat de l'activitat comercial de la llenceria Boutique Eva, que va posar el passador d'or a més de 20 anys d'experiència en el sector amb un selecte passe de llenceria de núvia.

La web municipal ha realitzat un complet seguiment de la Desfilada, amb "aparadors virtuals" de les empreses participants i la resta de detalls de la desfilada.

La massiva afluència de públic, i l'espectacular muntatge realitzat en la plaça, al costat de la font que la presideix, van ambientar un acte que es valora molt positivament per l'organització, que ja pensa en noves edicions d'aquesta desfilada que ha permés mostrar a Benicarló i comarca l'oferta comercial dels establiments de la ciutat.

En finalitzar l'acte va tindre lloc l'entrega d'obsequis commemoratius al director de la sucursal de Benicarló de Caixa Penedès, patrocinador de l'acte, i als presentadors de la desfilada, en agraïment al seu esforçat treball sense el qual aquest acte no hagués sigut possible.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/11/2018 14:36 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló