Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
EQUIPAMENTS COMERCIALS

Mercat Central

A la Plaça del Mercat, amb l'entrada principal de cara al c/Pius XII, es troba el Mercat Central de Benicarló, la construcció actual es va inaugurar el 20 d'agost de 1960.

L'entorn del Mercat està adequat per a l'ús de vianants, amb una plaça d'amplis porxos. Pel que fa a l'aparcament, a l'igual que el carrer Pius XII, la Plaça del Mercat compta amb estacionament en rotació horària, i es troba a escassos 200 metres de l'aparcament soterrani de la Plaça Constitució, per a facilitar l'accés dels compradors.

L'edifici està dotat de portes automàtiques a tots els seus accessos i un sistema de climatització i aïllament tèrmic per a fer més còmoda la compra als clients que trien el Mercat per a omplir el seu rebost amb el productes alimentaris de la millor qualitat.

El Mercat Central, amb una sala de vendes de 1431 m2 de superfície que acull prop de 40 parades, ofereix als seus clients tot tipus de productes frescos, entre els que destaquen els següents:

-Peix i marisc: El peix fresc arriba cada tarde directament des de la llotja, per a que els clients del Mercat puguen ser els primers en assaborir l'àmplia gamma de peix i marisc que pesquen les barques del port de Benicarló.

-Fruites i verdures: Les fruites i verdures més fresques, venen tant de l'horta benicarlanda (amb especial menció a la carxofa - producte estrella amb denominació d'origen- i els cítrics) com dels millors llocs de producció, per a que es puga trobar al Mercat una gran varietat de productes hortofrutícoles de la millor qualitat.

-Carns i embotits: Pel que a les carns, al Mercat pot trobar els millors talls de les carns més selectes, a més d'una gran varietat d'embotits de tot tipus.

-Llegums, fruits secs, salaons i menjars preparats: el Mercat de Benicarló compta amb parades dedicades a la venda de llegums (seques o cuites), fruits secs, abadejo i salaons, i fins i tot menjars preparats amb els millors productes.

-Pa i pastes: els despatxos de pa i pastes situats a diverses parades del Mercat posen a l'abast del client pa del dia i pastes variades (dolces i salades) elaborades als forns de la ciutat.

-Productes d'alimentació en general (congelats, conserves, etc)

L'oferta es completa amb parades de venda de flors i plantes de tot tipus, una merceria, una d'articles de regal, una ferreteria amb servei de duplicat de claus, així com servei de cafeteria per reposar forces i fer més agradable l'estada al Mercat de Benicarló.

Finalment, cal remarcar que el Mercat Municipal de Benicarló obri durant la setmana en horari de matí i vesprada, i els dissabtes de matí, per adaptar-se millor als costums del consumidors donant un tracte personalitzat.

I és que, com diu l'Associació de Venedors del Mercat... Sempre es nota quan és del Mercat de Benicarló.

Guia comercial del Mercat Central

Els establiments comercials del Mercat Central són els següents:

Guia comercial per tipologia de producte