LA CIUTAT

Comerç

Benicarló compta amb més de 600 establiments comercials i de serveis, que podeu consultar a la guia comercial, a més dels tradicionals mercats no sedentaris dels dimecres, amb venda de fruites i verdures a l'entorn del Mercat, i roba i complements a la zona del c/Dr. Fleming.

La distribució de la ciutat, i els seus més de 27.000 habitants, faciliten la presència d'establiments comercials i de serveis en la pràctica totalitat del seu nucli urbà.

Com a zones amb especial concentració comercial destaca, per una banda, el Centre Històric Comercial, entorn urbà adequat per a l'ús preferent per vianants on es troben més de 250 establiments, el Mercat Central i la Galeria Comercial Benicarló Centro.

Per altra banda, des de 2003 està en funcionament el Centre Comercial i d'Oci "Costa Azahar" als terrenys de l'antiga fàbrica de mobles Palau a la carretera N-340.

A més, la ciutat ofereix bona quantitat de serveis administratius i financers, bars, cafeteries, restaurants i serveis turístics que fan que el consumidor de Benicarló puga disfrutar de la millor oferta a 2 passes.


Les següents seccions ofereixen informació sobre el comerç a Benicarló i la Regidoria de Comerç i Mercats:


-Campanyes promocionals: tota la informació sobre les campanyes puntuals que es van organitzant, junt a activitats ja tradicionals com les desfilades de moda o el "Comerç al carrer", i les campanyes publicitàries amb la imatge promocional del comerç local


-Models d'impresos: diferents impresos i documents relacionats amb el sector comercial


-Normativa comercial i subvencions: aquesta secció recull la normativa estatal, autonòmica, i ordenances locals, a més de les possibles ajudes i subvencions per a l'activitat comercial.


-Notícies i enllaços d'interès: l'actualitat més interessant relacionada amb el comerç (cursos, jornades, concursos d'aparadors, notícies que afecten al sector...)


-Regidoria de Comerç i Mercats: en aquesta secció podeu consultar els serveis administratius que ofereix la Regidoria: l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), integrada a la xarxa AFIC de la Generalitat Valenciana, i l'oficina a Benicarló de la Cambra de Comerç de Castelló.


-Sector Comercial: Inclou una completa guia comercial, així com els principals equipaments comercials de la ciutat, un espai dedicat a les associacions de comerciants. I informació mes detallada en elportaldelcomerciante.com


Creat per cinta el 27/07/2017

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló