Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
REGIDORIA DE COMERÇ I MERCATS

AFIC

L'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló va entrar en funcionament el mes de novembre de 1997, de manera pionera a la comarca del Baix Maestrat, després de la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Indústria i Comerç i l'Ajuntament de Benicarló.

L'oficina AFIC, integrada dins la Xarxa AFIC a nivell autonòmic, està situada a les oficines municipals del C. Cèsar Cataldo, 2, atenent al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.


Durant aquest temps l'oficina, que depèn de la Regidoria de Comerç i Mercats, ha anat consolidant-se com a punt de connexió entre els comerciants i l'Ajuntament de Benicarló, participant en nombroses actuacions de formació, informació, animació i promoció, i desenvolupament del Pla d'Acció Comercial de la ciutat.


L'oficina AFIC informa als comerciants sobre normativa (rebaixes, horaris...) i ajudes al sector, a més de tramitar subvencions per al propi Ajuntament en aspectes com urbanisme comercial, mercats, campanyes, imatge promocional del comerç, o actuacions coordinades amb la resta de les agències de la xarxa, sense oblidar la promoció i participació en les campanyes d'animació (Comerç al Carrer, Desfilada de Moda, Nadals, Sorteig dels 10.000 euros....) organitzades amb les associacions de comerciants.


Podeu posar-vos en contacte amb l'oficina AFIC per qualsevol dels següent mitjans:


Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC)

Ajuntament de Benicarló

C. Cèsar Cataldo, 2

12580 Benicarló

Tel. 964 82 50 43

Fax 964 47 59 08 (general de l'Ajuntament)

e-mail: correu.afic@ajuntamentdebenicarlo.org

Creat per cinta el 25/06/2015
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló