El Mucbe reprén la programació amb tres inauguracions al mes de juliol

La primera inauguració serà avui divendres a les 19.00 hores i al setembre es recuperaran les exposicions suspeses per la covid19, entre elles, l'esperada mostra «De Picasso a Barceló». A partir d'avui, el museu recupera el seu horari habitual.

L’Ajuntament ajuda a tramitar 782 ajudes al lloguer des del mes de febrer

El nombre de tramitacions engloba les ajudes que convoca la Generalitat cada any i la nova línia d'ajudes urgents que ha tret enguany l'administració autonòmica per a fer front a la crisi econòmica ocasionada per la covid19. Benicarló ha estat l'únic municipi de la comarca que ha prestat ajuda en la tramitació.

Turisme elabora un Pla de Contingència de Platges Segures per a l’estiu

El Pla especifica les normes d'ús general per a totes les platges de Benicarló, tot i que algunes s'han adaptat a la singularitat de cada platja. El document es va remetre a la Generalitat la setmana passada.

Arranca l’administració electrònica per a millorar l’eficàcia i el servei a la ciutadania

La seu electrònica permetrà interoperar des de casa amb l'administració, tot i que l'atenció presencial continuarà vigent. El nou servei simplificarà la relació entre l'Ajuntament i la ciutadania i suposarà un avanç molt important en eficiència, control, transparència i productivitat.

El Vi Carlon es converteix en el nou producte turístic de Benicarló

La Regidoria de Turisme ha creat un gran projecte al voltant de l'històric vi del Maestrat amb tot tipus d'activitats de promoció i difusió. El Celler Vi Carlon, que agrupa els actuals productors, participa activament en la iniciativa.

El Ple aprova destinar 1,1 milions d’euros a la reactivació econòmica i social de Benicarló

La modificació pressupostària permet adaptar els comptes municipals a la nova realitat. S'han suplementat partides econòmiques, socials i sanitàries que contribuiran a ajudar la ciutadania més vulnerable.

UPCCA Benicarló, la lluita constant en favor de la prevenció i de l’oci saludable

Totes les oficines UPCCA de la Comunitat Valenciana celebren el Dia Mundial Sense Drogues amb una campanya per a visibilitzar el seu treball. L'Ajuntament de Benicarló compta amb una unitat que atén anualment una mitjana de 15 famílies i que el 2019 va fer més de 100 sessions formatives en els tres instituts.

El Ple aprovarà una moció de condemna per l’agressió d’un metge del Centre de Salut

La moció mostra el suport de l'Ajuntament de Benicarló a tots els professionals de la salut i insta les institucions a incrementar les mesures de seguretat. El text el presenten conjuntament els 4 grups municipals amb representació al Ple.

Benicarló reivindicarà el dret a la diversitat sexual i afectiva al voltant del 28J

S'han organitzat xarrades sobre com introduir la mirada LGTBIQ+ a les aules, reflexions sobre la masculinitat i la lectura d'un manifest institucional. La programació es podrà seguir pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Benicarló.

Benicarló rebrà 50.000 euros de la Generalitat per a activitats extraescolars

Les activitats subvencionades es podran realitzar entre l'1 de juliol de 2020 i el 23 de juny de 2021. L'Escola d'Estiu i el campus esportiu Diverestiu s'acolliran a la subvenció.