Les ‘Icones del segle XX’ de Lluís Ribas arriben al Mucbe

L'exposició del reconegut artista està formada per retrats de 48 personatges emblemàtics de l'època que han canviat la història. La mostra es pot veure fins al 21 de març.

Benicarló obri la plataforma de comerç electrònic a altres municipis de la comarca

Totes les localitats que formen part del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral s'han mostrat interessades en la iniciativa i s'han compromès a avançar en la iniciativa en pròximes reunions. Està previst que la plataforma comence a funcionar a finals de febrer.

Es constitueix la Comissió d’Igualtat per impulsar la perspectiva de gènere en polítiques municipals

L'òrgan està presidit per la regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives i en formen part els representants dels grups municipals i els tècnics de totes les àrees de l'Ajuntament. La Comissió es reunirà tres vegades a l'any en sessió ordinària.

420 autònoms i microempreses de Benicarló es beneficiaran de les Ajudes Parèntesi

Les ajudes, integrades en el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, han atorgat a Benicarló 893.744 euros, que es destinaran a autònoms i microempreses del municipi amb un màxim de 10 persones treballadores. Rebran una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora.

Cinc escultures decoraran els carrers de Benicarló en una nova edició de CarxofArt

La primera de les noves cinc escultures ja està ubicada enfront de la Tourist Info, mentre que les quatre restants aniran brotant per la ciutat les pròximes setmanes. La Regidoria de Turisme està treballant en l'elaboració d'una guia que recorre les cinc escultures d'enguany i les sis que es van elaborar l'any passat.

Avancen les gestions per a constituir una EGM del Polígon Industrial El Collet

La creació d'una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) suposaria aglutinar l'empresariat industrial en una entitat que podria optar a subvencions i ajudes públiques que suposarien millores i inversions. 22 empreses del polígon han participat en una taula de treball informativa organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica.

Es completa la vacunació contra la covid-19 als tres centres de l’OACSE

Amb l'administració de la segona dosi a 42 treballadors i 46 usuaris del Geriàtric Sant Bartomeu es completa la segona fase de vacunació als tres centres residencials. En total, ja hi ha 174 persones immunitzades entre treballadors i usuaris de l'OACSE.

La Policia Local disposa d’una aplicació per a consultar dades de vehicles i dels seus propietaris

L'accés es realitza a través de l'aplicació Prum-EUCARIS, que permet accedir a dades de vehicles d'Espanya i d'altres països europeus. El sistema permet saber si el vehicle ha estat robat, si ha estat donat de baixa o si la matriculació ha estat suspesa.

Benicarló s’integra al Pla Resistir, que suposarà una inversió de 893.744 euros

Les ajudes estan adreçades a persones treballadores autònomes i microempreses amb un màxim de 10 persones treballadores. Rebran una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora.

Es prorroguen fins al 15 de febrer les mesures extraordinàries aprovades per l’Ajuntament

Continua la prohibició de cedir espais públics municipals i es manté el tancament dels parcs infantils. També es manté la suspensió d'actes amb assistència de públic.