Els treballs de neteja al Corral del Petiquillo minimitzen el risc d’incendis

Les actuacions les du a terme l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències a través d'un conveni amb el Consorci de Bombers. Els treballs van començar el mes de juny i han estat supervisats pels tècnics municipals i els responsables de la unitat dels serveis de Bombers.

Benicarló aposta per unes festes sense agressions sexistes i pel consum responsable

La Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives organitza per cinquè any una campanya per a conscienciar la població que la festa i l'oci han de ser espais segurs i lliures d'agressions sexistes. Voluntaris col·laboraran en el Punt Violeta que es tornarà a instal·lar al recinte de les penyes.

Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja arriben a l’onzena edició

Dijous 26 de setembre es donarà el tret de sortida a les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja amb una degustació al Mercat Municipal. Les Jornades del Pinxo començaran el 27 de setembre, mentre que les Jornades Gastronòmiques als restaurants aniran des del 6 d'octubre al 3 de novembre.

Finalitzen les obres d’adequació del futur Espai Empresarial Actiben

Les actuacions que s'han dut a terme eren necessàries per posar l'edifici a punt com a espai empresarial. La instal·lació, propietat de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i des del passat novembre cedit a l'Ajuntament, es trobava deteriorada per haver estat sense ús des de l'any 2012.

Benicarló rep 25.000 euros per a la promoció del valencià

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport concedeix a l'Ajuntament de Benicarló 25.159,76 euros per a la promoció del valencià. Les actuacions que se subvencionen van des de cursos de valencià per a no valencianoparlants fins activitats culturals o l'ús del valencià en les xarxes socials.

Els alumnes dels tallers d’ocupació comencen les pràctiques a l’Hort de la Mar

Els treballs se centren en el desbrossament i revisió dels sistemes de reg. També han sanejat els arbres en la zona del Sector 7 i han actuat al Jardí de la Mar, amb la col·locació de malles per evitar les males herbes i la plantació de esqueixos de flors als parterres.

Benicarló centrarà la vigilància en el consum d’alcohol en menors durant les Festes

La Junta de Seguretat Local s'ha reunit a Benicarló per a planificar l'estratègia de vigilància de cara les Festes Patronals. Pel que fa a les dades de delictes de l'últim semestre, s'han reduït els d'àmbit urbà.

Benicarló competirà per ser reconegut com una referència en reciclatge de vidre

Més de 120 establiments de la localitat participaran en la campanya estival de reciclatge «Movimiento Banderas Verdes», d'Ecovidrio, que atorgarà un guardó als municipis que més reciclen. Els ciutadans de Benicarló van reciclar vora 400.000 quilos de vidre l'any 2018.

Benicarló vol importar el model dels camps de voluntariat a la joventut local

Un grup de 10 voluntaris realitzen tasques de suport i animació amb gent gran i persones amb discapacitat al Centre Geriàtric i a la Residència Sant Francesc. Els joves que participen en aquesta iniciativa de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) provenen de diferents parts d'Espanya i busquen una oportunitat de comprometre's de forma voluntària i desinteressada.

Les botigues de Benicarló trauran les ofertes al carrer aquest dissabte

Més de 30 establiments comercials de Benicarló participaran dissabte en una nova edició d'Ofertes al Carrer, en què les botigues trauran al carrer l'oferta del final de la temporada d'estiu. L'activitat tindrà lloc a la plaça de la Constitució de 18.00 a 24.00 hores, i comptarà amb servei de bar, pinxos i tapes.