La segona edició de ‘L’escola fa ràdio’ arranca a l’emissora municipal

Els centres educatius de Benicarló han començat la segona edició de la campanya «L'escola fa ràdio» organitzada per les regidories de Normalització Lingüística i Educació amb la gravació d'un programa realitzat per ells a Ràdio Benicarló. La iniciativa s'allargarà fins al mes de maig i pretén fomentar l'ús social del valencià.

Soweto, Rigodonians i Black Fang protagonitzen el cartell de l’Art&Xoc

La cinquena edició del Festival Art&Xoc, dedicat a la música d'arrels afroamericanes i afrocaribenyes, se celebrarà el divendres 24 de gener. El festival comptarà enguany amb la col·laboració del Casal Popular la Pastora, que s'encarregarà d'organitzar de vesprada activitats per a tots públics.

Benicarló millora la xarxa de distribució d'aigua del polígon industrial El Collet

Les obres són fruit de les conclusions del Pla director d'abastament d'aigua potable, que va determinar la baixa qualitat de l'anterior xarxa de distribució en la zona. L'actuació va a càrrec de l'empresa Sorea i compta amb un pressupost d'execució de 437.502,04 euros.

Mar Blava i Los Montaditos guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa

El pinxo «La carxofa: ¡el rovell de l'ou!», del restaurant Mar Blava, ha estat el guanyador en la modalitat de pinxo d'autor, mentre que el pinxo «Delícies del Maestrat», de Los Montaditos, ha estat el guanyador en la modalitat de cuina tradicional.

L’Ajuntament atorga a l’Associació d’Alzhèimer una subvenció de 5.000 euros

El conveni de col·laboració signat té com a objecte la col·laboració entre l'Ajuntament de Benicarló i l'Associació d'Alzhèimer Benicarló per a la gestió de la Unitat de Respir Familiar que atén persones afectades d'alzhèimer i altres demències. L'aportació municipal serà de 5.000 euros.

La Festa de la Carxofa comença amb l’èxit aclaparador de la Demostració de pinxos

Durant l'acte, que ha servit per a donar inici a la Festa, es van servir al voltant de 1.500 pinxos elaborats amb carxofa pels 31 bars i cafeteries del municipi. Dilluns dia 13 tindrà lloc el Concurs dels Pinxos de la Carxofa, amb la presència en el jurat de xefs com Vicent Guimerà, Rubén Miralles o Rafael Gauxachs.

Benicarló contracta sis persones desocupades per a realitzar tasques de manteniment

Els treballadors s'encarregaran de l'adequació i el manteniment de diverses zones per a vianants de dins del nucli urbà i de la neteja de camins rurals i barrancs del terme. Les contractacions tenen una durada de sis mesos i s'han realitzat a través del programa EMCORP, amb una subvenció de 45.565,18 euros.

El Consell d’Infància i Adolescència es posa en marxa amb tres reunions de treball

Els 25 xiquets i xiquetes que van ser escollits el passat mes de novembre per a formar part del nou òrgan municipal de participació han dut a terme tres sessions de treball durant les últimes setmanes. Les reunions han valgut per a començar a treballar i aportar propostes al futur Pla Municipal d'Infància i Adolescència.

La Demostració de pinxos encetarà demà la 27a Festa de la Carxofa

La Festa de la Carxofa de Benicarló arranca amb la 7a edició de la Demostració de pinxos de la Carxofa, que enguany canvia d'ubicació i es durà a terme a la carpa de la plaça de la Constitució. A partir de divendres començaran les Jornades del Pinxo, que s'allargaran fins al 26 de gener.

Quatre agents s’incorporen al cos de la Policia Local de Benicarló

Avui han començat a treballar els quatre agents de Policia Local que s'han incorporat a la plantilla a través del torn de mobilitat. Els altres 9 agents que han superat el procés selectiu per torn lliure s'incorporaran una vegada hagen finalitzat la formació a l'IVASPE.