Benicarló rebrà 50.000 euros de la Generalitat per a activitats extraescolars

Les activitats subvencionades es podran realitzar entre l'1 de juliol de 2020 i el 23 de juny de 2021. L'Escola d'Estiu i el campus esportiu Diverestiu s'acolliran a la subvenció.

La Generalitat subvencionarà el projecte de remodelació de la plaça del Mercat

El projecte és una proposta d'intervenció i regeneració urbana de l'entorn de la plaça del Mercat. Es renovaran els paviments i el mobiliari, i s'integrarà l'edifici amb el seu entorn per a promoure'n nous usos i activitats.

El programa Viu Actiu, un revulsiu per a la salut també en temps de coronavirus

El programa de prescripció d'exercici físic de l'Ajuntament ha continuat donant servei a més de 40 usuaris durant el confinament. La iniciativa s'ha convertit en una referència en dinamització comunitària de la salut.

La Serenata a Sant Bartomeu inaugurarà unes Festes 2020 eminentment culturals

S'apostarà per actes ens espais oberts però amb possibilitat de controlar l'aforament. El cartell d'enguany és obra del col·lectiu Urban Sketchers Maestrat.

El Mercat del Dimecres de la roba es trasllada als voltants del Pavelló

Dimecres 24 de juny, dia de Sant Joan, es muntarà per primera vegada el Mercat a la nova ubicació. Es tracta d'una zona pròxima al centre amb espai suficient per a poder garantir la separació entre venedors.

Serveis Socials i Esports unifiquen l’oferta d’estiu per a xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys

L'Escola d'Estiu i el campus esportiu Diverestiu podran acollir un màxim de 300 alumnes i es duran a terme del 6 al 31 de juliol per un preu de 90 euros. Les inscripcions estan obertes a partir d'avui mateix.

Dimecres 17 comença el repartiment de mascaretes per a la població infantil

Cada xiquet o xiqueta tindrà 2 mascaretes reutilitzables i hi haurà dos talles diferents en funció de la franja d'edat: de 3 a 7 anys i de 8 a 13 anys. Juntament amb les mascaretes s'entregarà un quadern per a què puguen passar una estona divertida i tindre un record de com estan vivint aquesta situació excepcional.

Benicarló reparteix 15.339 mascaretes per a persones adultes en 8 dies

El repartiment s'ha dut a terme en 5 espais distribuïts per diferents zones de la ciutat. Els pròxims dies s'anunciarà el repartiment de mascaretes per a la població infantil.

El camp de futbol, l’annex del Pavelló i la Pista de Ciclisme tornen a obrir les portes

Per a poder entrenar serà necessari demanar cita prèvia. Els responsables dels clubs o les persones individuals hauran de signar una declaració comprometent-se a complir amb totes les mesures higièniques i de seguretat.

El Morrongo i la Caracola renoven un any més les dos banderes blaves per a Benicarló

Els distintius reconeixen la qualitat de les dos platges així com els serveis de seguretat i accessibilitat. Al treball per mantindre les banderes blaves, s'ha sumat enguany l'esforç per adequar les platges a les garanties sanitàries i de seguretat.