Medi Ambient activa un protocol de neteja i manteniment dels contenidors

Es revisen i es reparen diàriament els contenidors amb obertura per pedal per a evitar que s'hagen de tocar amb la mà per a obrir-se. S'ha incrementat la freqüència de neteja dels 1.100 contenidors repartits per tota la ciutat.

Serveis Socials habilita tres línies de telèfon directes per a atendre persones vulnerables

Els telèfons serviran per a què persones majors que viuen soles, persones que necessiten suport emocional o famílies vulnerables puguen contactar directament amb els Serveis Socials. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

L’Ajuntament limita l’horari d’obertura dels establiments comercials de Benicarló

La Regidoria de Comerç obligarà els establiments que tenen autoritzada l'obertura durant l'estat d'alarma a reduir el seu horari, de manera que podran obrir de dilluns a dissabte de 8.00 a 20.00 hores. Diumenges tots aquests comerços hauran d'estar tancats.

La XXXI Mitja Marató de la Carxofa s’ajorna a l’1 de novembre pel COVID19

La cursa ja es va haver d'ajornar al març pels efectes de la borrasca Gloria. Es podrà sol·licitar la devolució íntegra de la inscripció a partir del 31 de març i fins al 30 de juny.

Ineos Composites dona 180 mascaretes a l’Ajuntament per als serveis més necessitats

Les mascaretes protectores es repartiran entre les residències de l'OACSE, la Policia Local i el Servei d'Atenció Domiciliària. Les unitats són de més d'un ús i serviran per a suplir la falta de material de prevenció fins que arribe la comanda de la farmàcia hospitalària i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Els centres de l’OACSE suspenen les visites i intensifiquen els controls

Les mesures restrictives afecten el Centre Geriàtric, la Residència Sant Francesc i la Residència El Collet. Els centres de dia Nou d'Octubre i El Collet estan tancats des del passat dijous.

La Policia Local denuncia dos ciutadans per no complir les normes de confinament

Una de les primeres persones denunciades és un ciutadà que caminava per la via pública quan tornava de visitar un amic. Recordem que les sancions per incompliment del Reial decret 463/2020 van dels 100 euros als 600.000 euros.

L’Ajuntament no cobrarà ocupació de via pública mentre dure l’estat d’alarma

La mesura beneficiarà bars, restaurants i cafeteries i també als paradistes del mercat ambulant. La zona blava queda en suspensió, i pel que fa a les activitats esportives i les classes de la UP, s'intentaran recuperar les classes o es tornaran els diners.

L’Ajuntament suspén els actes i activa serveis mínims des d’avui mateix fins a nova ordre

Quedaran suspeses les activitats en tots els espais municipals i es tanquen la Biblioteca, la Ludoteca i la Universitat Popular, entre d'altres. L'Ajuntament fa una crida a la ciutadania a fer ús dels serveis municipals amb responsabilitat i que intente evitar l'atenció presencial i optar per l'atenció telefònica o per correu electrònic.

Les Falles de Benicarló se suspenen per la incidència del coronavirus

Els monuments es traslladaran a una nau fins que es determine la data en què es podran celebrar les festes falleres. Les classes lectives es mantenen, de moment, així com el calendari escolar, que marca com a festius els dies 17, 18 i 20 de març.