Benicarló prepara una multitud d’actes per homenatjar la carxofa en els seus dies grans

Aquest cap de setmana, Benicarló es prepara per a acollir els actes centrals de la Festa de la Carxofa. El festival Art&Xoc, el sopar de gala, la conversa entre Mikel López Iturriaga i Mariola Cubells, la torrada popular i la Demostració Gastronòmica marcaran un any més la Festa, juntament amb la Fira de productes de proximitat i moltes altres activitats.

La Mitja Marató de la Carxofa s’inclou dins del Circuit de Mitges Maratons de la Diputació

La cursa compta amb un circuit homologat i també es troba inclosa en el calendari autonòmic de les mitges maratons. La XXXI edició de la Mitja Marató de la Carxofa Benicarló-Peníscola se celebrarà el 2 de febrer i, a hores d'ara, compta amb més de 250 inscrits.

Ràdio Benicarló retransmetrà el minut a minut de la Demostració Gastronòmica

L'emissora municipal emetrà un programa en directe amb motiu de la XXVII Demostració Gastronòmica de la Carxofa de Benicarló. El programa ‘Mistela i Política' oferirà entrevistes, anècdotes i, sobretot, molta gastronomia.

El Centre Geriàtric Sant Bartomeu se suma a la celebració de Sant Antoni

Els usuaris han elaborat un dimoni en un taller de manualitats i han cuinat les típiques coques en un taller de cuina. Les activitats han comptat amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle Formatiu d'Atenció Sociosanitària de l'IES Ramón Cid.

L’Ajuntament de Benicarló disposarà quatre anys més del Punt Labora

La Generalitat Valenciana i l'Ajuntament han renovat el conveni que permet disposar del Punt Labora instal·lat a la Cambra Agrària. Aquest punt facilita dur a terme alguns dels tràmits que es realitzen als centres Labora, com demanar cita prèvia, consultar ofertes, sol·licitar cursos o imprimir certificats.

Benicarló fa una primera valoració dels danys provocats per la borrasca Glòria

El temporal de vent, pluja i marítim ha provocat múltiples danys materials. Les zones més afectades són les que envolten les platges de la Caracola i la Mar Xica i també la platja del Morrongo.

Benicarló promocionarà els seus atractius turístics a la 40a edició de Fitur

El municipi presentarà tota la seua oferta gastronòmica, de sol i platja, nàutica o d'esdeveniments, com la Setmana Santa, Falles o la Festa de la Carxofa, que tindrà un protagonisme especial gràcies a la demostració de cuina en directe que ha preparat l'Agrupació de Restaurants. A la difusió de la destinació s'afegeix la nova web turística benicarlo.travel i la presència de la marca turística a les xarxes socials.

Benicarló presenta el primer Fòrum Gastronòmic Carxofa Innova

Durant el dia 27 i 28 es duran a terme xarrades de professionals sobre la carxofa, mentre que el dia 29 tindrà lloc el concurs, tot al Magatzem de la Mar. Els concursos de Cuina i de Sala comptaran amb jurats de primer nivell com Raúl Resino o Toni Cortés.

Cor de Carxofa reedita el primer premi en la 3a edició dels pinxos més ‘etxurats’

Los Montaditos ha aconseguit el segon premi i el Restaurant San Rafael, el tercer. El concurs l'organitza el col·lectiu de dibuixants Urban Sketchers Maestrat, que per tercer any consecutiu ha fet el seu particular reconeixement als pinxos més reeixits estèticament.

Generalitat i Ajuntament estudiaran els possibles usos de les naus afectades pel Pativel

Les naus industrials es troben tocant a l'antiga N-340 i estan afectades pel Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel). En la reunió, en què han estat presents l'alcaldessa de Benicarló, el regidor d'Urbanisme i l'arquitecta municipal, també s'han tractat altres temes relacionats amb la política territorial.