Xaro Miralles revalida el càrrec d’alcaldessa de Benicarló

El Ple de l'Ajuntament ha elegit Xaro Miralles Ferrando com a nova alcaldessa de Benicarló, amb el suport del PSOE. La nova Corporació Municipal ha pres possessió dels càrrecs en una emotiva sessió que ha servit per donar inici a una nova legislatura.

El sector agroalimentari com a impulsor de l’economia i el turisme a Benicarló

Les conclusions del Pla estratègic per al sector agroalimentari de Benicarló i Vinaròs plantegen un gran ventall de possibilitats que van necessàriament lligades a la industrialització i la professionalització. El Pla ha permés conéixer la realitat del sector i fer un diagnòstic que generarà un important impuls al desenvolupament econòmic de les dos ciutats.

L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment

L’Ajuntament de Benicarló ha posat en marxa una nova edició de l’Escola d’Acollida, un programa dirigit a les persones nouvingudes per tal que adquirisquen els coneixements bàsics sobre la nostra societat. Amb aquesta formació, es dota d’autonomia a la nova ciutadania perquè puga exercir plenament els seus drets dins la nostra ciutat.

Surt a licitació la rehabilitació del futur Centre Cívic del carrer Major

Es duran a terme tasques de prevenció, de reparació i de protecció de l’estructura en l’immoble conegut com a «casa de doña Fidencia». Aquest és el primer projecte inclòs en l’estratègia Edusi que es licita.

Benicarló reconeixerà els guanyadors del V Circuit de Curses Populars

En aquesta cinquena edició han participat un total de 1.445 atletes, dels quals 551 pertanyen a la 41a edició de la Sant Silvestre, la cursa del circuit que ha comptat amb més èxit de participació. L’acte tindrà lloc el 14 de juny al Mucbe.

La música i la cursa d’Autos Locos seran els protagonistes de la Fira de la Joventut

El concert de Xavi Sarrià i El Cor de la Fera serà el plat fort de la jornada, que finalitzarà amb la ja tradicional Nit dels Djs. La cita tindrà lloc el 22 de juny a la plaça de la Constitució.

Benicarló celebrarà el primer ExpoClick en homenatge als Playmobils

La cita tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol i coincidirà amb el 5é aniversari del projecte El Joc de la Vida. Els donatius es destinaran a l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana.

El Torneig d’estiu de futbol sala s’obri a la participació femenina

Els partits començaran el 24 de juny i finalitzaran el 19 de juliol. S’han creat 3 categories en funció de les edats: youth, promeses i junior.

L’Ajuntament de Benicarló estrena nou web municipal i nou domini

La nova pàgina és més funcional i intuïtiva i incorpora una versió mòbil que facilita les gestions des de qualsevol tipus de dispositiu. S’ha habilitat el nou domini www.benicarlo.org

Una palmera de Benicarló, inclosa en la Xarxa d’Arbres Monumentals de la Diputació

L’arbre està ubicat a l'avinguda del Marqués de Benicarló, té més de 60 anys i fa més de 15 metres d’alçada. «La bona gent de la mar» és el lema que acompanya el cartell informatiu que senyalitza aquesta palmera datilera.