Xaro Miralles revalida el càrrec d’alcaldessa de Benicarló

El Ple de l'Ajuntament ha elegit Xaro Miralles Ferrando com a nova alcaldessa de Benicarló, amb el suport del PSOE. La nova Corporació Municipal ha pres possessió dels càrrecs en una emotiva sessió que ha servit per donar inici a una nova legislatura.

El sector agroalimentari com a impulsor de l’economia i el turisme a Benicarló

Les conclusions del Pla estratègic per al sector agroalimentari de Benicarló i Vinaròs plantegen un gran ventall de possibilitats que van necessàriament lligades a la industrialització i la professionalització. El Pla ha permés conéixer la realitat del sector i fer un diagnòstic que generarà un important impuls al desenvolupament econòmic de les dos ciutats.

L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment

L’Ajuntament de Benicarló ha posat en marxa una nova edició de l’Escola d’Acollida, un programa dirigit a les persones nouvingudes per tal que adquirisquen els coneixements bàsics sobre la nostra societat. Amb aquesta formació, es dota d’autonomia a la nova ciutadania perquè puga exercir plenament els seus drets dins la nostra ciutat.

Surt a licitació la rehabilitació del futur Centre Cívic del carrer Major

Es duran a terme tasques de prevenció, de reparació i de protecció de l’estructura en l’immoble conegut com a «casa de doña Fidencia». Aquest és el primer projecte inclòs en l’estratègia Edusi que es licita.

Benicarló reconeixerà els guanyadors del V Circuit de Curses Populars

En aquesta cinquena edició han participat un total de 1.445 atletes, dels quals 551 pertanyen a la 41a edició de la Sant Silvestre, la cursa del circuit que ha comptat amb més èxit de participació. L’acte tindrà lloc el 14 de juny al Mucbe.

La música i la cursa d’Autos Locos seran els protagonistes de la Fira de la Joventut

El concert de Xavi Sarrià i El Cor de la Fera serà el plat fort de la jornada, que finalitzarà amb la ja tradicional Nit dels Djs. La cita tindrà lloc el 22 de juny a la plaça de la Constitució.

Benicarló celebrarà el primer ExpoClick en homenatge als Playmobils

La cita tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol i coincidirà amb el 5é aniversari del projecte El Joc de la Vida. Els donatius es destinaran a l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana.

El Torneig d’estiu de futbol sala s’obri a la participació femenina

Els partits començaran el 24 de juny i finalitzaran el 19 de juliol. S’han creat 3 categories en funció de les edats: youth, promeses i junior.

L’Ajuntament de Benicarló estrena nou web municipal i nou domini

La nova pàgina és més funcional i intuïtiva i incorpora una versió mòbil que facilita les gestions des de qualsevol tipus de dispositiu. S’ha habilitat el nou domini www.benicarlo.org