Tauler d'anuncis

Matrícula per als nivells B2 i C2 de la Junta Qualificadora

Està oberta la matrícula per als exàmens de les proves de coneixements de valencià dels nivells B2 i C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. El termini és del 2 al 16 de setembre. Consulteu tota la informació.

Esports convoca les subvencions anuals per a clubs i entitats esportives

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria d'Esports, torna a convocar les subvencions anuals per a entitats o clubs esportius que han realitzat competicions esportives federades i activitats d'esport espectacle a l'any 2018. El termini per a presentar la documentació finalitza el 16 de setembre. Els clubs interessats poden descarregar-se els impresos ací i si necessiten assessorament poden demanar cita al Servei d'Esports a través del correu electrònic correu.esports@ajuntamentdebenicarlo.org.

Festes locals i escolars 2019-2020

El Ple ha aprovat les festes locals i escolars per al 2020. Les festes locals seran el 9 de maig (Sant Gregori) i el 24 d'agost (Sant Bartomeu). Les festes escolars per al curs 2019-2020 s'han fixat per als dies 17, 18 i 20 de març.

XXI Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

La Regidoria de Cultura ha convocat el XXI Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb el lema «El dia a dia de Benicarló». El termini per a presentar les obres finalitza el 13 d'octubre. Consulteu les bases.