Tauler d'anuncis

Exposició pública de l'avantprojecte d'obra i explotació de la Piscina Municipal

Fins al proper 20 de març (inclòs) podeu consultar i fer les al·legacions corresponents a l'avantprojecte d'obra i explotació de la Piscina Municipal, pas previ a la licitació. Els documents es poden consultar presencialment als departaments d'Esports i Urbanisme.

Exposició pública del projecte de protecció i recuperació de la costa Nord

El Servei Provincial de Costes sotmet a informació pública el projecte de mesures de protecció i recuperació del tram de costa que va entre el port de Benicarló i el barranc d'Aiguadoliva, a més del corresponent Estudi d'Impacte Ambiental, fins al 23 de març. Més informació.

Convocatòria d'ajudes als Grups d'Acció Local Pesquers (GALP)

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha convocat, de manera anticipada per a l'any 2020, les ajudes per a projectes desenvolupats dins de les estratègies de desenvolupament local participatiu aprovades als GALP a la Comunitat Valenciana. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'1 de març. Més informació.

Festes locals i escolars 2019-2020

El Ple ha aprovat les festes locals i escolars per al 2020. Les festes locals seran el 9 de maig (Sant Gregori) i el 24 d'agost (Sant Bartomeu). Les festes escolars per al curs 2019-2020 s'han fixat per als dies 17, 18 i 20 de març.