Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
ACTUALITAT

Informació d'Interés

 • Festes locals per a l'any 2018 El Ple de l'Ajuntament del passat 27 de juliol va aprovar designar festes locals per a l'any 2018 els dies 9 de maig, festivitat de Sant Gregori, i el 24 d'agost, festivitat de Sant Bartomeu.
 • Nou horari d'hivern de la Biblioteca Municipal A partir del 16 de setembre comença el nou horari d'hivern de la Biblioteca Municipal Manel Garcia Grau. L'horari de dilluns a divendres és de 9.00 a 20.00 hores ininterrompudes, mentre que els dissabtes és de 10.00 a 13.00 hores. Aquest horari es mantindrà fins al mes de juny.
 • Programa de termalisme de l'IMSERSO per a l'any 2017 El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a través de l'IMSERSO, engega el Programa de Termalisme Social per a la temporada de 2017. En funció dels torns sol·licitats, el termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 12 de maig (per als torns dels mesos de febrer a agost) o el 31 d'octubre (per als torns dels mesos de setembre a desembre).
 • Programa de Turisme de l'IMSERSO per a la temporada 2017-2018 L'Institut de Majors i Serveis Socials (IMSERSO) ha posat en marxa un any més el programa de Turisme per a la temporada 2017-2018. El termini per a presentar sol·licituds per a la primera fase serà fins al 7 de juny de 2017, i per la segona fase fins al 26 de febrer de 2018.
 • Programa «Nadal entranyable» per a persones grans que viuen soles La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives promou el programa «Nadal entranyable», amb la finalitat d'oferir companyia a persones grans que viuen soles i no tenen la possibilitat de passar els dies de Nadal amb familiars o amics. El termini de sol·licitud finalitza el 24 de novembre. Per a tramitar-ho, cal demanar cita amb la treballadora social de l'Equip Social de Base als Serveis Socials Municipals (c. de les Barques, núm. 3 i telèfon 964 473 968).
 • Registre de bicicletes de la Policia Local Amb l'objectiu de facilitar la identificació de les bicicletes robades, la Policia Local de Benicarló ha obert un registre de bicicletes on es poden inscriure voluntàriament i gratuïtament tots els propietaris. Per a més informació podeu contactar amb la Policia Local de Benicarló (c. del Doctor Coll,5. Tel. 964 475 300) correu.policia@ajuntamentdebenicarlo.org
 • Repartiment de bosses per al reciclatge de residus en l'àmbit domèstic La Regidoria de Medi Ambient facilita de manera gratuïta bosses tricompartimentades per al foment de la separació dels residus en l'àmbit domèstic. Les bosses es poden recollir a l'oficina d'atenció ciutadana de serveis públics municipals situada a la Plaça del Ministre Marcelino Domingo. Més informació al telèfon 964 461 253.

i en castellà teniu:

 • Fiestas locales para el año 2018 El Pleno del Ayuntamiento del pasado 27 de julio aprobó designar fiestas locales para el año 2018 los días 9 de mayo, festividad de Sant Gregori, y el 24 de agosto, festividad de Sant Bartomeu.
 • Nuevo horario de invierno de la Biblioteca Municipal A partir del 16 de septiembre empieza el nuevo horario de invierno de la Biblioteca Municipal Manel Garcia Grau. El horario de lunes a viernes es de 9.00 a 20.00 horas ininterrumpidas, mientras que los sábados es de 10.00 a 13.00 horas. Este horario se mantendrá hasta el mes de junio.
 • Programa de termalismo del IMSERSO para el año 2017 El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, a través del IMSERSO, pone en marcha el Programa de Termalismo Social para la temporada de 2017. En función de los turnos solicitados, el plazo para presentar las solicitudes finaliza el 12 de mayo (para los turnos de los meses de febrero a agosto) o el 31 de octubre (para los turnos de los meses de septiembre a diciembre).
 • Programa de Turismo del IMSERSO para la temporada 2017-2018 El Instituto de Mayores y Servicios Sociales (IMSERSO) ha puesto en marcha un año más el programa de Turismo para la temporada 2017-2018. El plazo para presentar solicitudes para la primera fase será hasta el 7 de junio de 2017, y para la segunda fase hasta el 26 de febrero de 2018.
 • Programa «Navidades entrañables» para personas mayores que viven solas La Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas promueve el programa «Navidades entrañables», con el fin de ofrecer compañía a personas mayores que viven solas y no tienen la posibilidad de pasar los días de Navidad con familiares o amigos. El plazo de solicitud finaliza el 24 de noviembre. Para tramitarlo, es necesario solicitar cita con la trabajadora social del Equipo Social de Base en los Servicios Sociales Municipales (c. de las Barcas, núm. 3 y teléfono 964 473 968).
 • Registro de bicicletas de la Policía Local Con el objetivo de facilitar la identificación de las bicicletas robadas, la Policía Local de Benicarló ha abierto un registro de bicicletas donde se pueden inscribir voluntaria y gratuitamente todos los propietarios. Para más información podéis contactar con la Policía Local de Benicarló (c. del Doctor Coll, 5. Tel. 964475300) correu.policia @ ajuntamentdebenicarlo.org
 • Reparto de bolsas para el reciclaje de residuos en el ámbito doméstico La Concejalía de Medio ambiente facilita de manera gratuita bolsas tricompartimentadas para el fomento de la separación de los residuos en el ámbito doméstico. Las bolsas se pueden recoger en la oficina de atención ciudadana de servicios públicos municipales situada en la Plaza del Ministro Marcelino Domingo. Más información al teléfono 964 461 253.
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/11/2017 14:24 © 2000-2017 Ajuntament de Benicarló