Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
ACTUALITAT

Informació d'Interés

  • Cita per a renovar el DNI A partir del 2 de gener, les persones que vulgueu sol·licitar cita per a fer o renovar el dni o el passaport, heu de demanar hora directament a través del telèfon 060 o a través del web <a href="https://www.citapreviadnie.es/citaPreviaDniExp/Inicio.action">www.citapreviadnie.es</a>. Heu de tindre en compte que el codi postal és el 12500, corresponent a l'oficina de Vinaròs.
  • Programa de termalisme de l'IMSERSO per a l'any 2018 El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a través de l'IMSERSO, engega el Programa de Termalisme Social per a la temporada de 2018.
  • Programa de Turisme de l'IMSERSO per a la temporada 2017-2018 L'Institut de Majors i Serveis Socials (IMSERSO) ha posat en marxa un any més el programa de Turisme per a la temporada 2017-2018. El termini per a presentar sol·licituds per a la primera fase serà fins al 7 de juny de 2017, i per la segona fase fins al 26 de febrer de 2018.
  • Registre de bicicletes de la Policia Local Amb l'objectiu de facilitar la identificació de les bicicletes robades, la Policia Local de Benicarló ha obert un registre de bicicletes on es poden inscriure voluntàriament i gratuïtament tots els propietaris. Per a més informació podeu contactar amb la Policia Local de Benicarló (c. del Doctor Coll,5. Tel. 964 475 300) correu.policia@ajuntamentdebenicarlo.org
  • Repartiment de bosses per al reciclatge de residus en l'àmbit domèstic La Regidoria de Medi Ambient facilita de manera gratuïta bosses tricompartimentades per al foment de la separació dels residus en l'àmbit domèstic. Les bosses es poden recollir a l'oficina d'atenció ciutadana de serveis públics municipals situada a la Plaça del Ministre Marcelino Domingo. Més informació al telèfon 964 461 253.

i en castellà teniu:

  • Cita para renovar el DNI A partir del 2 de enero, las personas que quieran solicitar cita para hacer o renovar el dni o el pasaporte, deben pedir hora directamente a través del teléfono 060 o a través de la web <a href="https://www.citapreviadnie.es/citaPreviaDniExp/Inicio.action">www.citapreviadnie.es</a>. Hay que tener en cuenta que el código postal es el 12500, correspondiente a la oficina de Vinaròs.
  • Programa de termalismo del IMSERSO para el año 2018 El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, a través del IMSERSO, pone en marcha el Programa de Termalismo Social para la temporada de 2018.
  • Programa de Turismo del IMSERSO para la temporada 2017-2018 El Instituto de Mayores y Servicios Sociales (IMSERSO) ha puesto en marcha un año más el programa de Turismo para la temporada 2017-2018. El plazo para presentar solicitudes para la primera fase será hasta el 7 de junio de 2017, y para la segunda fase hasta el 26 de febrero de 2018.
  • Registro de bicicletas de la Policía Local Con el objetivo de facilitar la identificación de las bicicletas robadas, la Policía Local de Benicarló ha abierto un registro de bicicletas donde se pueden inscribir voluntaria y gratuitamente todos los propietarios. Para más información podéis contactar con la Policía Local de Benicarló (c. del Doctor Coll, 5. Tel. 964475300) correu.policia @ ajuntamentdebenicarlo.org
  • Reparto de bolsas para el reciclaje de residuos en el ámbito doméstico La Concejalía de Medio ambiente facilita de manera gratuita bolsas tricompartimentadas para el fomento de la separación de los residuos en el ámbito doméstico. Las bolsas se pueden recoger en la oficina de atención ciudadana de servicios públicos municipales situada en la Plaza del Ministro Marcelino Domingo. Más información al teléfono 964 461 253.
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/01/2018 15:27 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló