El Mucbe registra 3.065 visites durant el primer mes de ‘Terra d’ibers’

L'exposició permanent, junt a la mostra «This is pop!» i la XX Exposició d'Art Infantil han ajudat a augmentar el nombre de visitants, que durant els últims mesos estaven al voltant dels 1.000. La millora de la situació de la pandèmia i la reducció de les restriccions sanitàries també han ajudat a augmentar el nombre de vistes.

Esports presenta una nova Campanya Esportiva d'Estiu per a tots els sectors de població

El Campus Diverestiu compta amb 100 places per a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys i s'ha programat del 28 de juny al 30 de juliol. La prematriculació per al Campus Diverestiu, per a les Escoles Esportives d'Estiu i per a les activitats físiques per a joves i adults es pot fer des d'avui fins al 10 de juny a través de la pàgina web www.esportsbenicarlo.com.

Arranca la temporada de platges amb l’inici del servei de socorrisme i salvament

Les platges del Morrongo i la Caracola comptaran amb servei de salvament des de demà dissabte. Al llarg dels pròxims dies, la Brigada d'Obres i Serveis acabarà d'instal·lar les passarel·les i començarà el manteniment diari de l'arena. La Policia Local comptarà amb dos agents dedicats exclusivament a patrullar i vigilar les platges.

El Ple aprova regular l’ús agrícola de fangs procedents de la depuració d’aigües residuals

L'aprovació definitiva de l'Ordenança també inclou la regulació de les explotacions apícoles, que, d'acord amb la normativa autonòmica, han de comptar amb l'autorització pertinent.

Els projectes dels Pressupostos Participatius 2021 es votaran de l’1 al 15 de juny

Les votacions dels 20 projectes finalistes es faran en línia i presencialment, pels matins al Mercat Municipal i per les vesprades al CIAJ. Podran votar les persones empadronades a Benicarló majors de 16 anys.

Benicarló aposta pel turisme actiu i les visites guiades per a la primavera i estiu

El programa se centra en les rutes senderistes, les rutes cicloturistes i les rutes entorn al vi Carlon, organitzades de maig a setembre. Les activitats tenen un preu de 3 euros i els tiquets es poden comprar a la Tourist Info.

L'Escola d'Estiu tornarà a ser l'alternativa lúdica i educativa del 5 de juliol al 13 d’agost

La proposta d'oci educatiu per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys serà del 5 de juliol al 13 d'agost i estarà dividida en tres quinzenes. Les inscripcions es faran en línia del 7 al 20 de juny i presencialment a l'Ajuntament el dia 14 de juny.

Els centres educatius de Benicarló escolaritzaran 278 alumnes nous el curs 2021-2022

Les sol·licituds de plaça s'han de tramitar telemàticament del 25 de maig al 2 de juny, ambdós inclosos. Les persones que no tenen accés a internet poden demanar cita prèvia al centre que han triat com a primera opció per a fer la tramitació presencial.

Arranca la plataforma de comerç electrònic ‘A un clic shop’ amb 18.000 productes i serveis

Hi ha disponibles tot tipus de productes, a més de serveis de restauració, d'immobiliària i de turisme, que pròximament incorporaran les reserves en línia. Actualment hi ha 76 empreses donades d'alta a la plataforma, de les quals 43 ja estan operatives.

Benicarló es reforça a Fitur com a destinació turística segura i sostenible

A banda de promocionar el turisme de sol i platja, enguany s'ha destacat el turisme gastronòmic, cultural i de patrimoni, amb l'aposta principal de l'exposició permanent del Mucbe «Terra d'ibers». També ha servit per a donar confiança al sector turístic i preparar amb seguretat la seua tornada.

-->