Es presenta un renovat i segur programa de les Festes Patronals 2020

Les Festes començaran el 23 d'agost amb la Serenata a Sant Bartomeu i finalitzaran el dia 30 amb el concert de l'Orquestra Clàssica de Benicarló als jardins del Parador. En pocs dies es podrà recollir al Mucbe o a la Tourist Info un exemplar físic per família censada.

L’Escola d’Estiu i el Diverestiu més atípics posen el punt i final amb un balanç molt positiu

Els els 298 alumnes d'entre 3 i 16 anys han dut a terme activitats esportives, de socialització i d'oci educatiu. La ràtio de grups de 10 xiquets i xiquetes per monitor ha afavorit el compliment de les mesures de prevenció i seguretat.

L’Ajuntament reconeix l’èxit del CD Benicarló per l’ascens a Tercera Divisió

El president i els capitans han estat rebuts per l'alcaldessa al Saló de Plens, en un acte amb accés restringit. L'èxit esportiu coincideix amb la celebració del centenari del Club que es commemorarà la propera temporada 20-21.

El Mucbe acull una exposició de Nu Díaz que reflexiona sobre la natura i l’ésser humà

La mostra, que porta per títol «Lo que dicen las piedras», s'inaugurarà divendres coincidint amb La Nit en Vetla. L'exposició de l'artista, que passa llargues temporades a Benicarló, naix del treball realitzat en el context del confinament causat per la pandèmia de la covid19.

La nova Biblioteca Manel Garcia Grau estarà acabada el 22 d’octubre

Els treballs se centren ara en els acabats de l'interior i el revestiment de la façana. A finals d'agost començaran les obres a l'espai exterior, que es convertirà en una zona de lectura a l'aire lliure.

Medi Ambient posa en marxa una campanya per a frenar l’abandonament de residus

L'Ajuntament fa una crida a la ciutadania per a evitar les imatges de fem escampat al costat dels contenidors o mobiliari abandonat pel terme. Actualment, el consistori té oberts vuit procediments sancionadors per abandonament de voluminosos.

L’exposició ‘Terra d’Ibers’ exhibirà la col·lecció de fons arqueològics del Mucbe

La mostra s'ha adjudicat a l'empresa Art i Clar i té un termini d'execució de dos mesos. Aquest és un altre dels projectes finançats a través dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

El grup de seguiment avalua el funcionament de les mesures adoptades a les platges

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, el regidor de Policia i Seguretat i Obres i Serveis i els tècnics de l'equip de socorristes i dels informadors de platges s'han reunit a l'Ajuntament per a fer una primera valoració de les mesures adoptades a les platges de Benicarló en relació amb la covid19.

Les obres d’adequació del nou aulari de la Universitat Popular finalitzaran al setembre

En aquest nou espai ubicat al carrer del Tossal de les Figueres s'habilitaran quatre aules, tres per a activitats artístiques de la Universitat popular i una altra per a l'Associació Betlemística del Baix Maestrat. Les obres tenen un pressupost d'adjudicació de 119.088,20 euros i es financen a través del Pla Castelló 135 de la Diputació.

Serveis Socials activa una campanya per a reduir conductes de risc entre els joves

La campanya se centra en la prevenció del consum d'alcohol i drogues i en el respecte a l'orientació sexual. Els quatre vídeos que conformen la campanya incideixen en els nous hàbits d'oci del jovent, que s'han traslladat a espais privats i menys controlats.